Demokrat Zafer

Notalarla Dans Eden Doktordan Nilüfer’e Yakışır Sağlık Tesisi!

Bursalıların yakından tanıdığı isimden Nilüfer’de yeni klinik. Opr. Dr. Doğan Fakıoğlu; Nilüfer Cumhuriyet mahallesi Yağmur sokak Çamlık sitesine Bursa’nın özlenen sağlık merkezi açtı. Cerrahi müdahalelerdeki başarılarıyla Bursalıların tanıdığı Opr. Dr. Doğan Fakıoğlu sanata verdiği önemle biliniyor.

Fakıoğlu; “1977 yılında Antakya’da doğdum. İlkokul, ortaokul ve liseyi Antakya’da okuduktan sonra 2002 yılında İstanbul Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Genel cerrahi ihtisasımı 2008 yılında İstanbul Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladıktan sonra sırasıyla İstanbul Tuzla Deniz Harp Okulu ve Kastamonu İnebolu Devlet Hastanesi’nde çalıştım. Yaklaşık 5 yıl İzmir ve İstanbul’da özel sektörde çalıştıktan sonra, 2015 yılında devlete geri döndüm ve 2020 yılına kadar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği’nde çalıştım.

Halen serbest olarak Bursa’da çalışmaya devam etmekteyim. Günümüzün en ileri teknolojik imkanları ve donanımıyla;

Lazerle yapılan hemoroid, perianal fistül, fissür gibi anal bölge hastalıklarının ve kıl dönmesinin (pilonidal sinüs) operasyonları, 

– Yağ bezesi, lipom, kist, tırnak operasyonları, 

– Meme kanseri operasyonları,

– Laparoskopik (kapalı) yöntemle yapılan obezite (tüp mide), mide/kalın bağırsak/rektum kanseri, safra kesesi taşı ve kasık/göbek fıtığı operasyonları,

– Endoskopik girişimler,

– Guatr (tiroid) operasyonları, 

– Varis operasyonları, 

– Medikal Estetik, Mezoterapi, Botoks uygulamaları, sık yapılan uygulamalarımızdandır.

Evliyim ve iki kız çocuğu babasıyım. Mesleki uğraşlarım haricinde, gençlik yıllarımdan bu yana biriktirdiğim güftelerimi bestelerim ve şarkılarımı çalıp söylerim. Ulu Önder’in “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.” ilkesiyle düzenli olarak spor yaparım. Tüm sevgilerin temelinde doğa sevgisinin olduğuna inanıyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ