Demokrat Zafer

Cilt Dostu Dezenfektan

Nilco Sanisept H711 el ve cilt dezenfektanı, etkili içeriğiyle elleri virüs ve bakterilerden korurken, cildin nem dengesini sağlıyor.

Koronavirüs pandemisi ile birlikte hassas hale gelen ve değişen hijyen alışkanlıklarının, bundan sonraki dönemde kalıcı olarak devam etmesi öngörülüyor. Özellikle uzmanların üzerinde en çok durduğu el hijyeni konusu, günlük rutin alışkanlıklar arasındaki önemini daha da artırdı.

Kullanılan çeşitli dezenfekte edici ürünler ciltte kuruluk yapabiliyor. Bu durum da sebep olduğu hissiyat ve görüntüden ötürü bireylerin psikolojisini etkileyerek, hijyene özen göstermemeye sebep olabiliyor.

Güvenilir Alman teknolojisi ile ürettiği hijyen ürünleri ile dikkat çeken öncü marka Nilco Reinigungsmaschinen’in ürettiği Sanisept H711 cilt dostu dezenfektan, virüs ve baterilere karşı etkin koruma sağlarken özel içeriği ile cildin nem dengesini sağlıyor.

İzopropil alkol içeren ve son derece yüksek etkiye sahip olan ürünün,  Kovid-19 virüsü üzerinde %99,99 etkinliğini belgeleyen mikrobiyolojik analiz raporu bulunuyor. (Antimikrop Ar-Ge ve Biyosidal Analiz Merkezi, 12.01.2021 tarihli raporu ile belgelenmiştir.) Ürün istenilen sıklıkla çocuk, yetişkin ve yaşlı bireyler tarafından güvenle kullanılabiliyor.

Nilco Sanisept H711, bilgisayar klavyesi, mouse gibi günlük kullanılan ve bakteri tutan yerlerin teması ya da spor salonlarında, toplu taşımalarda temas edilen yerlerden gelebilecek virüslere karşı güçlü koruma sağlıyor. Ürün; okul, restoran, hastaneler ve gıda üretim fabrikaları gibi yüksek hijyen ihtiyacı olan yerlerde de rahatlıkla kullanılabiliyor.

Nilco Sanisept H711 el ve cilt dezenfektanı, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan “Biyosidal” ruhsatlı ürünler listesinde bulunmaktadır. Biyosidal ruhsatı, test edilen zararlı organizmalar üzerindeki etkinliği kanıtlanmış ve ilgili laboratuvar testlerinden başarıyla geçen ürünlere verilmektedir.

http://nilco.com.tr/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ