Demokrat Zafer

Kızılyel ve ekibi DEVA Bursa’ya talip

Ali Babacan’ın genel başkanlığındaki DEVA Partisi’nin Bursa’da 4 Aralık’ta gerçekleştireceği ilk olağan genel kuruluna Erman Kızılyel başkanlığındaki liste talip oldu. Başkan adayı Kızılyel, iş başına geldiklerinde agresif bir muhalefet yapacaklarını belirterek, tribünlere oynayacaklarının altını çizdi.

BURSA (İGFA) – Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Bursa İl Başkanlığı, 4 Aralık’ta ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Erman Kızılyel başkanlığındaki yönetim genel kurulda yönetime talip olduklarını açıkladı.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Erman Kızılyel, Bursa’nın sahipsiz ve ilgisizliğine dem vurarak, yerel üzerinden siyaset yapmak istediklerini açıkladı. “Agresif bir muhalefet anlayışıyla yola çıkacağız” diyen Kızılyel, “Mevcut iktidarın yaptıklarını biliyoruz. Geçen hafta yüzde 20 fakirleştik. Bu işi düzeltebilecek kişi de duayen ekonomist Genel Başkanımız Ali Babacan’dır. Bursa’da mevcut başkanla bir demokrasi yarışı içine gireceğiz. Partinin ismine yakışır bir tablo oluşması başta genel merkez olmak üzere hepimizi mutlu ediyor” dedi.

“AKTİF VE ÇÖZÜM ODAKLI SİYASET YAPACAĞIZ”

Bursa’nın sorunlarına dair değerlendirmelerde bulunan başkan adayı Kızılyel, kentsel dönüşümün yerinde değil rantın olduğu yerde yapıldığını iddia etti. “Dereler doğru ıslah edilmiyor, altyapıya ilişkin hiçbir şey yapılmıyor” diyen Kızılyel, “Tarım alanları konutlara kurban gidiyor. Bir havaalanımız yok. Bir uçak bileti de yola veriyorsunuz. Bursa çok daha fazlasını hak ediyor. Şehrin doğusundan geldiğinizde ‘büyükşehre mi yoksa kasabaya mı’ geldiniz belli olmuyor. Bursa’da sadece Nilüfer sosyo-ekonomik seviye olarak üst düzeyde. Diğer 16 ilçesinde ayrı ayrı sorunlar var. Bu sorunlar da oturulan yerden çözülmez. Biz sorun ve sıkıntı neredeyse orada olacağız. Aktif ve çözüm odaklı bir siyaset güdeceğiz. 17 ilçe ile Bursa’yı birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ