Demokrat Zafer

Peyzaj Mimarları Odasından Gemlik’te Işıyan Güneş Bukle Erman’a Ziyaret!

Peyzaj Mimarları Odasından Ziyaret TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı geçtiğimiz günlerde Gemlik Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette geçen dönem Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve şimdi Gemlik Belediyesi Kültür Müdürü olarak görev yapan Bukle Erman ile buluşan Şube Başkanı Necla Özkaplan Yörüklü ziyaretin arka perdesini gazetemizle paylaştı.

Meslek Odaları’nın sadece mesleki alanlarda çalışmalarını geliştirmeye çalışmadıklarını, sosyal ve kültürel alanlarda da işbirlikleri için çalışmaları olduklarını söyleyen Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Necla Özkaplan Yörüklü, “gülen gözü ve gönlü hep açık bir kadın yönetici olarak Bukle Erman hanımla istişare etmek, bir yol açmak kolay, kendisi hep pozitif ve çalışkan birisi, bu buluşmadan ileriye dönük Gemlik Belediye Başkanımız Sn. Uğur Sertaslan’ın da uz görüsü ve kolektif çalışmaya olan onayı ile meslek odası-belediye işbirliklerine kültürel ve sosyal etkinlikleri de ekleme niyetimiz var. Bizler Mimarlar Odası, Peyzaj Mimarları Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve Şehir Plancıları odası olarak kurucuları olarak başladığımız ve 10 yıldan beri Bursa Akademik Odalar Birliği Üyeleri Türk Sanat Müziği topluluğu olarak devam ettiğimiz müzik topluluğumuz var, öğrenci atölye çalışmalarımız var ve kentlerimize çözüm istediğimiz alanlar için çalışmaları birlikte yürütüyoruz. Müzik çalışmalarımızla yaşlılarımıza, kadınlarımıza, çocuklarımıza, engelli vatandaşlarımıza öncelikle olmak üzere tüm halkımıza açık olabilecek, pandemi şartlarını da önceleyerek butik konserler düzenliyoruz. Gemlik’te de özel gruplar için butik çalışmaları meslek odalarımızın üyeleriyle gerçekleştirebileceğimiz gönüllü etkinlikler için biz hazırız” dedi.

Gemlik Belediyesi Kültür Müdürü Bukle Erman, ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyaretin her dakikasında gülümseyen yüzüyle, olumlu yaklaşımlarıyla yüreklerimizi fethetti. Gemlik Kentinin ve Halkının Başkan Uğur Sertarslan ile kültürel ve sosyal işlerin yürütülmesinde büyük bir anlayış fırsatı yakaladığına değinen Kültür Müdürü Bukle Erman, önümüzdeki günler için yapılabilecek çalışmalar ve meslek odaları sosyal etkinlikleri için neler yapılabileceği konusunda görüş, işbirliği kolektif çalışmalar içinde bulunma sözü verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ