Demokrat Zafer

YÜKSEK HİJYEN, DÜŞÜK ENERJİ TÜKETİMİ

Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni, çamaşırlarda 30 derece yıkamada maksimum hijyen sağlarken enerjiden tasarruf etme imkanı sunuyor.

Çamaşırlarda gerekli hijyeni sağlamak için genelde 60-90 gibi yüksek derecelerde yıkama yapmak gerekiyor. Bu durum da çamaşır makinesinin daha çok enerji harcamasına ve evlere daha yüksek elektrik faturası gelmesine sebep oluyor.

Saruhan Kimya’nın Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği ve Türkiye’de bir ilk olan Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni, etkili formülü ile çamaşırlarda 30 derece yıkamada bile bakterilerin %99.9’unu yok ediyor. Böylece elde edeceğiniz yüksek hijyenin beraberinde, çamaşır makineniz daha az enerji ve su tüketimi sağlarken, yüksek derecelerde oluşan renk solması,küçülme, yıpranma gibi risklerin önüne geçiliyor.

Kıyafetlerde ve günlük kullanılan eşyalarda güçlü hijyen için sadece çamaşır deterjanı kullanmak yeterli olmuyor. Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni burada devreye girerek, çamaşırlarda kalan kötü koku ve bakterileri derinlemesine temizliyor. Ürün, deterjan ile birlikte yumuşatıcı haznesine 2 kapak konularak renkli, siyah ve beyaz tüm çamaşırlarınız için güvenle kullanılabiliyor. Elde yıkamada ise 2 litre suya 1 kapak koymanız yeterli olmakla birlikte, ister yumuşatıcı ile isterseniz de yumuşatıcı olmadan kullanabiliyorsunuz.

Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı “Biyosidal” ruhsatlı ürünler kategorisinde yer alıyor. Biyosidal ruhsatı, zararlı organizmalar üzerindeki etkinliği kanıtlanmış ve çeşitli laboratuvar testlerinden başarıyla geçen ürünlere veriliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ