Demokrat Zafer

İYİ’ler Kaldığı Yerden Devam Ediyor! İYİ İnsanlar Yenişehir’de Buluşuyor!

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından başlatılan proje bu hafta sonu Yenişehir İlçesi ile devam edecek. Konuyla ilgili olarak İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel yaptığı açıklamada;”1 gecede 1 ilçe, 17 gecede 17 ilçe 712 köy programlarımız kapsamında Cumartesi günü Yenişehir tarihi günlerinden birini yaşayacak.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanımız Prof. Dr. Sayın İsmail TATLIOĞU,

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yavuz AĞIRALİOĞLU,

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet EROZAN,

İYİ Parti Bursa İl Başkanımız Sayın Selçuk TÜRKOĞLU,

Genel Merkez Yöneticilerimiz ve teşkilat mensuplarımız Yenişehir halkı ile bir araya gelmek için 27 Kasım 2021 Cumartesi günü (yarın) ilçemizde olacak.

Cumartesi günü saat:15:45’de Yenişehir Çınarlı Camii Meydanında İYİ Parti Kurmaylarının önemli açıklamalarda bulunacakları Millet Bizi Çağırıyor mitingi, esnaf ziyaretleri ve aynı anda 51 kırsal mahalle ziyaretlerimiz Yenişehir’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Esnaflarımızı kapı kapı gezip sıkıntılarını dinleyeceğimiz, 1 gece de aynı anda tam 51 kırsal mahalleye 51 farklı propagandist ile ziyaret ederek gözümüzde hala milletin efendisi olan çiftçilerimizi ve köylülerimizi dinleyeceğimiz, dertleriyle hemhal olacağımız programımıza tüm Yenişehirli hemşehrilerimiz davetlidir.” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ