Demokrat Zafer

ALTERNATİF ROCK GRUBU DOLU KADEHİ TERS TUT, EN SEVİLEN ŞARKILARIYLA 26 KASIM’DA YENİDEN KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA!

Yerli alternatif sahnenin sevilen ikilisi Dolu Kadehi Ters Tut, kış konseptine geçiş yapan KüçükÇiftlik Park’ta 26 Kasım Cuma akşamı şarkılarıyla dinleyicilerin içini ısıtacak! Dolu Kadehi Ters Tut, kasım ayı itibarıyla kapalı bir mekâna dönüşen KüçükÇiftlik Park’ta, içten sözleri ve güçlü ritimleriyle çok beğenilen şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyecek. Konserin açılışını ise alternatif müzik dünyasının genç ismi Dilhan Şeşen yapacak. URU organizasyonuyla düzenlenen ve kapı açılış saati 19.00 olan konserin biletleri Biletix’te!

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, kasım ayı itibarıyla geçiş yaptığı yeni kapalı mekân konseptinde misafirlerini kış aylarında da müzikle buluşturmaya devam ediyor.

KüçükÇiftlik Park, 26 Kasım Cuma akşamı sahnesinde, alternatif müziğin popüler gruplarından Dolu Kadehi Ters Tut’u ağırlayacak. Yerli sahnenin önde gelen bağımsız ekiplerinden Dolu Kadehi Ters Tut, 2014 yılı sonunda Mürsel Oğulcan Ava ve Uğurhan Özay tarafından kuruldu. İlk albümleri “Polonya’nın Başı Belada”yı 2015 sonunda evde kaydeden ikili, asıl ivmesini 2016’da kazandı ve DKTT kısa sürede en çok dinlenen projelerden biri haline geldi. İlk stüdyo albümleri “Dünyanın En İyi Albümü”nü 2017’de, “Karanlık” albümünü ise 2019’da yayınladılar. Kendi adlarını taşıyan ilk albümleri “DKTT”yi 19 Mart 2021’de tüm dijital platformlarda paylaştılar. Gerek internet üzerinden yayınladıkları işleri, gerek çektikleri klipleri gerekse de konserleriyle ilgi çeken grup, ülkenin dört bir yanında milyonlarca aktif dinleyiciye sahip.

Akşamın açılışını ise alternatif müziğin son dönemde öne çıkan genç temsilcilerinden Dilhan Şeşen yapacak. Müzisyen bir ailede, müziğin içine doğan Şeşen’in müziğe olan ilgisi çok küçük yaşlarda başladı. Genç yaşından itibaren birçok projede yer alan, önemli müzisyenlerle iş birliklerine imza atan Dilhan Şeşen, sözü ve müziği kendisine ait ilk teklisi “Acıtır Yara”yı ise 2019’da yayınladı. 2020’de K a ç t ı m”, 2021’de “İsimsiz Çocuklar Ülkesi” ve “Temas” adlı teklilerini dinleyiciyle buluşturan genç müzisyen; sesi, yorumu ve besteleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Kasım ayı itibarıyla üzeri kapalı bir mekân haline gelen ve kış ayları boyunca misafirlerini müzikle buluşturmaya devam edecek olan KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek etkinliklerde, her zaman olduğu gibi tüm pandemi önlemleri yine üst düzeyde alınıyor. 6 Eylül 2021’de hayata geçen yönetmelik gereği PCR testi veya aşı kartı ibrazıyla giriş yapılabilen mekânda temassız işlemler sürdürülüyor.

URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri Biletix’te!

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ