Demokrat Zafer

İYİ Parti’den Mudanya’ya İYİ Öneri…

HATİPOĞLU: HÜKÜMET KONAĞI’NIN YERİ, BİN OTOPARKLI MEYDAN OLMALIDIR

-Mudanya İYİ Parti İl Başkanı Hüseyin Hatipoğlu, Hükümet Konağı’nın yıkılmasıyla oluşan alanın meydan, altının da en az bin araçlık otopark olması gerektiğini  vurguladı.

Bölgede otopark sıkıntısının had safhada olduğuna değinen Hatipoğlu, “Mudanya’da otopark sıkıntısını çözmeden trafik sorununu çözmek imkansızdır. O nedenle yetkililer bu önerimizi zaman yitirmeden gerçekleştirmek için harekete geçmelidirler” dedi.
Hatipoğlu konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

ORTAK AKIL BÖYLE İSTİYOR…

“Bilindiği gibi Mudanya’nın girişinde bulunan Hükümet Konağı’nın yıkılmasıyla o bölgede büyük bir alan oluştu. İşin uzmanlarıyla yerinde incelemeler yaptık ve gördük ki, bu alanda yeraltına inilerek en az 1000 araçlık otopark yapılabiliyor. O bölgenin ne denli bir otopark sıkıntısını yaşadığını bütün Mudanyalılar biliyor. Kapasitesi yüksek bir yeraltı otoparkı, bu kangren olmuş derdi tamamen olmasa bile büyük ölçüde çözecektir.
Otoparkın üzeri ise yine yeşil alan olarak bırakılıp, dört başı mamur ve gerçekten işlevsel bür meydan olarak pekala değerlendirebilir.
Böyle bir yatırım, ilçemiz genelindeki büyük otopark sıkıntısının çözümü için ilk adım olarak da kabul edilmiş olur.
Çünkü Mudanyalı hemşehrilerimiz biliyorlar ki, ilçede otopark çilesi bitmeden, trafik sıkıntısını çözmek asla mümkün olmayacak.
Zaten ortak akıl da bunun böyle olmasını gerektiriyor.
İYİ Parti Mudanya İlçe Teşkilatımız adına yetkililere seslenerek, önerimizi bir an önce hayata geçirmeleri talebimizle  çağrıda bulunuyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ