Demokrat Zafer

Cavit Çağlar’dan birlik mesajı; ‘Sen ben demeden Bursa için çalışmalıyız’

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Başkan Hayri Türkyılmaz’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde birlik mesajı veren Çağlar, ‘Siyasi görüş ne olursa olsun, yerel yönetimlerde ilke sen-ben değil, ‘biz’ olmalı. Bursa olmalı’ dedi.

Derya Demir PINAR   olay.com.tr
Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Bursa ziyaretleri kapsamında Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamlarında ziyaret etti.

Çağlar, ilk ziyaretini Turgay Erdem’e gerçekleştirdi. Ziyaretin ana gündem maddesini Bursa ve Nilüfer’e yapılan yatırımlar oluştururken, Cavit Çağlar hizmet için ‘birlik’ mesajı verdi.

Siyaset hayatı boyunca ayrım yapmadığını kaydeden Devlet eski Bakanı Çağlar, “Ben demokrat bir adamım. Her söze açığım, asla kavgadan yana değilim. Parti ayırmam çünkü biz bir bütünüz. Bizim hizmet anlayışımız bundan ibaret. Birlik olunursa her şey çözüme kavuşur. Biz zamanında koalisyon hükümetleriyle bunu başardık. Sorunları çözdük. Burada önemli olan hukukun iyi kurulması ve kaidenin doğru yönetilmesi” diye konuştu.

“SAYIN BAKANIMIZI TAKDİRLE ANIYORUZ”
Cavit Çağlar’ı ağırlamaktan dolayı şeref duyduklarını kaydeden Başkan Erdem de, “Değerli bakanım ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız, çok büyük mutluluk duyduk. Sizleri çok seviyoruz. Bursa’mıza büyük değerler katan, siyasette çok büyük başarılara imza atan ve Bursasporumuz’a önemli hizmetler veren sizi her zaman takdirle anıyoruz. Şeref verdiniz” dedi. Nilüfer’de yapılan çalışmaları izlediklerini kaydeden Çağlar, Erdem’e görevinde başarılar diledi.

“SIKINTILAR BİRLİKTE AŞILMALI”
Cavit Çağlar, Turgay Erdem’in ardından Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile bir araya geldi. Başkan Türkyılmaz’ın ikinci dönemiyle birlikte artık ustalık dönemine geçtiğini belirten Çağlar, “Mudanya için çok güzel hizmetler yapıyorsunuz, devamının da geleceğini biliyoruz. Eğer bir takım sıkıntılar yaşanıyorsa, üzerine görev düşen herkesin yardımcı olması gerekiyor. Burada sen ben olmamalı, Mudanya ve Bursa’ya hizmet olmalı. Sizi sevdiğimizi ve yanınızda olduğunuzu belirtmek istiyorum” dedi.

‘ÇAĞLAR İSMİ TARTIŞILMAZ…’
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Türkyılmaz, “Ülkemize ve Bursa’mıza çok önemli hizmetler yapmış Cavit Çağlar ismi tartışılmaz. Ziyaretinizden çok memnun olduk. Umarım bundan sonra daha sık görüşürüz. Ülkemiz, Bursa’mız ve Mudanya’mız için birlikte fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. Yapacağımız çok güzel işler var. Umarım bu zor günleri dayanışma ve birlik içerisinde aşacağız” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ