Demokrat Zafer

“BİR FOTOGRAF BAZEN ÇOK ŞEY ANLATIR”

Geçtiğimiz haftalarda Alex Tataryan ile düet çalışması “Kum Taneleri”ni dinleyiciyle paylaşan Seda Yüksel’in, kaleme aldığı sözleri sosyal medyada haftanın en çok paylaşılan hashtagleri oldu.

Dünyada bu kadar ortak sorun (Kadına, hayvana şiddet, çatışmalar, küresel iklim değişikliği, biyo çeşitlilik kaybı, sağlık ve çoğalan hastalıklar, yiyecek su ve barınma eksikliği) varken Irk, din, dil, etnik köken ayrımı yapmak hangi insana yakışıyor. 
Önce insan olmanın gerektirdiği özellikleri üzerimizde taşıyalım. O zaman suçluyu aramaktan vazgeçip, suçu önce kendimizde ararız düşüncesine sahip olan Seda Yüksel, “Kasım’da aşk başkadır diye filmler şarkılar yapılır; sonra ayrılık mevsimi olarak sonbahar ilan edilir. Sonbaharı suçlamak yerine kendimizi kabul ederek yola devam edelim. İnsan olmanın en iyi özelliği sevgiyi, merhameti kendi içinde barındırmasıdır.

(İnsan) kavramını daha iyi anlamaya çalışırsak kimseyi ötekileştirmeyiz ve ayırımlara da maruz bırakılmayız. Seda Yüksel ve Alex Tataryan yeni şarkıları ‘’Kum Taneleri’’ çalışması ile bu konuya dikkat çektiler.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ