Demokrat Zafer

YILDIRIM’DAN ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSU

YILMAZ, “TAKVİYE KURSLARIMIZ, SANAT ATÖLYELERİMİZ, SPOR TESİSLERİMİZ, SEMİNERİMİZ İLE GENÇLERİMİZİN GELİŞİM SÜREÇLERİNE DESTEK OLUYORUZ.”

BURSA- Yıldırım Belediyesi, üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz kurs ve yayın desteği sağlıyor.

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yavuzselim Aşıklar Otağı ve Kültür Merkezi ile Zümrütevler Mahalle Konağı’nda üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kursu düzenliyor. 7 ay sürecek kurslarda öğrencilere yönelik konu anlatımlarının yanı sıra yayın desteği, deneme sınavları ile rehberlik ve motivasyon seminerleri de düzenleniyor. Uygulamalı test çözme teknikleri ile desteklenecek olan eğitimlerde, sınav sonuçları ise öğretmenlerin danışmanlığında birebir değerlendirilerek analiz edilecek.

DONANIMLI EĞİTMENLER

Yıldırım Belediyesi’nin sağlamış olduğu ücretsiz kurslardan faydalanan Umut Selim, “Belediyemiz tarafından böyle bir kursun açılması beni çok mutlu etti. Öğretmenlerimiz çok donanımlı. Bizi en iyi şekilde üniversiteye hazırlayacaklarına eminim” dedi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür eden öğrencilerden Nagihan Serra ise kursların üniversiteyi kazanmaları noktasında büyük katkı sağlayacağından emin olduğunu belirtti.

MORAL VE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Öte yandan, geçtiğimiz yıl düzenlenen kursa katılarak, üniversiteyi kazanan Yusuf Yüce, Zümrütevler Mahalle Konağı’ndaki kursu ziyaret ederek, üniversiteye hazırlanan arkadaşlarına başarı diledi. Üniversite hayalinin gerçekleşmesinde Yıldırım Belediyesi’nin çok önemli katkısı olduğunu kaydeden Yüce, “Hocalarımızın desteği ve özverisi ile eksiklerimizi kısa sürede tamamladık. Yıldırım Belediyesi ve Başkanımız Oktay Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımıza da tavsiyem kendilerine sunulan bu imkândan istifade etmeleri” diye konuştu.

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ

Gençlerin öncelikli hizmet grupları arasında yer aldığını hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da, Yıldırım’ı dünün mirası olarak görmekten ziyade yarınların emaneti olarak değerlendirdiklerini vurguladı. Yarınların gerçek sahiplerinin çocuklar ve gençler olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, “Yarınlarımıza güvenle bakabilmemiz için bugünkü gençlerimizin donanımlı, sağlıklı, aydın, milli ve manevi değerleri özümsemiş bireyler olarak yetişmesi şart. Bu noktada takviye kurslarımız, sanat atölyelerimiz, spor tesislerimiz, seminerimiz ile gençlerimizin bu sürecine destek oluyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ