Demokrat Zafer

Bursa’nın Yükselen Markası ‘Furkan Aydın Agency ‘

Radyo – TV  Program Yapımcısı ve Sunucusu Furkan Aydın başarılarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Aydın; Geçtiğimiz Şubat ayında kurmuş olduğu organizasyon ajansı firmasını Heykel’e taşıyarak firma tanıtımına yönelik bir hafta sürecek lansman programı hazırladı.
Mikrofonlarımıza konuşan Ajans Kurucusu Aydın; “Kişilerin isteklerine yönelik, kişiye özel tasarımlar geliştirerek; Düğün, Özel davet ve Kurumsal organizasyonlarda büyüleyici konseptler ile çözüm ortağı olacaklarını belirterek “Detaylara gösterdiğimiz özen, pozitif yaklaşımımız ve yaratıcı dokunuşlarımızla, alternatif oluşturma ve doğru zamanlama gibi konularda öneriler sunarak kusursuzluğu garanti ediyoruz.”
Kına Gecesi Organizasyonu’ndan, Bekarlığa Veda Partisi’ne, Kurumsal Event, Lansman , Açılış Töreni Organizasyonu’na kadar hizmet verdiklerini belirten Aydın sözlerine şu şekilde devam etti;
“Sizde farkı bizimle yaşamak istiyorsanız hayal ettiğiniz organizasyonu bizlere tarif edin bizler gerçekleştirelim. Müşterilerimize cazibesi yüksek fırsatlar sunuyoruz. Hayalinizin aynısını gerçekleştirmek için profesyonel kadromuzla hizmetinizdeyiz” açıklamasında bulundu.
Bursa’nın Yükselen Markası Furkan Aydın Agency Kayhan Mahallesi İnönü Caddesi İnegöl Çarşısı İçi Kat:2 Daire:215’te Bursalıların hizmetinde!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ