Demokrat Zafer

Tütsülerle enerjinizi yenileyin

Petra Seramik’in kış koleksiyonunun parlayan yıldızı tütsülükler, evinizin ya da içinde olduğunuz mekânın atmosferini, kokusunu ve enerjisini baştan aşağıya değiştirmeye hazır. Petra Seramik’in kendi çizgisini ifade eden yuvarlak formlu tasarımlara benzer bir formda tasarlanan tütsülükler, dört farklı renk alternatifine sahip. Yeni yıla adım adım yaklaştığımız bu günlerde evinizin ve kendinizin enerjisini yenilemek adına tütsülüklerden faydalanabilirsiniz.

Geçmiş çağlarda tanrıları ve tanrıçaları onurlandırmak için kullanılan tütsüler bugün günlük hayatımızın içinde, elimizin altında. Yuvarlak formun sempatisinden etkilenerek tasarımlarını şekillendiren Merve Orakcı, çamura dokunduğu andan itibaren duyduğu heyecan ve mutlulukla yazdığı seramik hikayelerini Petra Seramik çatısı altında meraklılarıyla buluşturuyor.

Kış koleksiyonuna yılbaşını anımsatan ışıltılı bir ağaç figürüne sahip fincan ve tütsülük serisiyle giriş yapan Petra Seramik, koleksiyona dair diğer ürünleri de yeni yıl itibariyle satışa sunuyor olacak.

Petra Seramik, dış dünyanın telaşından kaçıp sevgiyle ve muhabbetle oluşturulan bir çamur hikayesi. Doğadan ilham alınarak içerisine biraz sanat biraz duygu ve en önemlisi hikayesini katan ürünler tasarlar. Çamurun hafızası vardır ve sanatçı o çamuru nasıl yoğurursa nasıl bir duygu ile yaparsa çamur o gidişata göre şekil alır. Petra Seramik, ürettiği her ürüne sonsuz sevgi ve muhabbet katarak, kullanan herkesin o muhabbetten ve sevgiden nasibini almasını ister.

“Atölyem benim oyun alanım. Keyfimce ve gönlümce uğraştığım, özgürlüğümün sınırı olmayan bir masal diyarı.” sözleriyle atölyede geçirdiği keyifli vakte değinen markanın kurucusu Merve Orakcı, tasarımlarının tamamını gıdaya uygun seramik çamuruyla ve yine gıdaya uygun sırlar ile gerçekleştirir.

Petra Seramik’in isminin hikayesi, Ürdün’de yer alan antik bir kentin ismi olan Petra’dan geliyor. Petra, kireç taşının ilmek ilmek oyulduğu ve insanı hayran bırakan duruşuyla kendisinden söz ettiren şaheser bir yapı.

Petra Seramik tasarımlarına ulaşmak için Instagram üzerinden @petraseramik adresimizi ziyaret edebilir, www.shopier.com/petraseramik linki üzerinden de ürünlerimize doğrudan ulaşabilirsiniz.

Instagram: @petraseramik

www.shopier.com/petraseramik

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ