Demokrat Zafer

Sahnede devleşiyorum…

Şarkısıyla milyonların kalbini fetheden tarzı, tavrı ve şarkıları ile pop müziğin yıldızlarından Simge konserlerine ara vermeden devam ediyor.

Günlerini stüdyoda yeni şarkısının kayıtları için geçiren Simge ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ kapsamında İstanbullular ’la 13 Kasım Cumartesi günü Galata Kulesi önünde vereceği konserin heyecanını yaşıyor…

Bu büyük konser için çok heyecanlı olan Simge, tüm İstanbulluları bu unutulmayacak geceye davet etti. ‘Beyoğlu Kültür Yolu’ kapsamındaki konserinin ardından 16 Kasım Salı Ankara Rastgele, 17 Kasım Çarşamba İstanbul Vadi Jolly Joker, 27 Kasım Cumartesi Adana Jolly Joker konserleriyle sevenleriyle buluşacak olan Simge, ‘Sahne, kendimi en özgür, en iyi hissettiğim yer. Sahneye çıkabildiğim için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum; sevdiğim işi yapıyorum, benim için çok güzel bir duygu. Kafayı taktığım tek şey iyi müzik yapmak… Daha iyisi ve daha yenisi ne olabilir, onu düşünüyorum. Müzik bana öyle büyük enerji veriyor ki stüdyoda da sahnede de devleşiyorum.’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ