Demokrat Zafer

Dekorasyon arenası Mahfelle.com

Yenilikçi, fark yaratan, tasarımcıları ve popüler yüksek ithal markaları bir araya getiren tasarım arenası Mahfelle.com, modern ve elegan yaşam alanları yaratmanız için bu enstrümanların hepsini tek çatı altında topluyor. Mahfelle.com’un yeni koleksiyon seçkisi, şehir evlerine hitap ediyor.
Hem yaratıcı fikirlerle tanıştıran, özgün tasarımları keşfetmemizi sağlayan hem de güvenilir bir alışveriş deneyimi sunan Mahfelle.com, sade ve yalın arayüzü ile ziyaretçilere kolay kullanılabilir ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Kurucu ekibinin tasarım olan her ürünün ruhu olduğuna inanması ve tasarım tutkunu olmaları aslında Mahfelle’nin konsept temasını belirleyen unsur olmuş.
Son yıllarda dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de insanların tüm ihtiyaçlarını dijital platformlardan karşılayabiliyor olmalarıyla e-ticarete olan talebi artınca, daha çok ilgi görmeye başlayan Mahfelle.com’un hedefi tasarımcıları yurtdışı ile buluşturmak.
Mahfelle.com ekibi, dekorasyon stili olarak genellikle İskandinav tarzını yansıtan, modernist evlere uygun, özgün ve ilham veren dokunuşlar sunabilecek dekoratif ürünler ve mobilyaları benimsiyor. Alışveriş platformunda dekoratif ürünler ve mobilyaların dışında modernist ve ilgi çekici objeler, zamansız stile sahip giyim ürünleri, özel tasarım çantalar ve aksesuarlarla sizleri bekliyor. Türk tasarımcıların yanı sıra konsepte uygun büyük markalar da artık Mahfelle.com’da yer alacak. Organik ve sağlıklı kişisel bakım ürünlerinden çocuk odaları ve evcil hayvanlar için de keyifli materyaller bulabilirsiniz.
Mahfelle dünyasına katılmak ve sergiye göz atmak isterseniz www.mahfelle.com’u ziyaret edebilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ