Demokrat Zafer

Yolda.com ile Doğru Kamyon Doğru Yükle Buluşacak, Kamyoncuların Kazancı Artacak

Lojistik teknolojisi (Freight Tech) alanında faaliyet gösteren Yolda.com, kamyoncuların kazançlarını arttırmalarına destek olacak ve işletmelerin taşıyıcı bulma sorununu ortadan kaldıracak uygulamasını hayata geçirdi. Yolda.com Sürücü Uygulaması sayesinde kamyoncular tüm süreçlerini tek bir uygulama üzerinde kolayca yönetebilecek.

KOBİ’ler başta olmak üzere tüm işletmelerin karayolu taşımacılık süreçlerini dijitalleştiren Yolda.com, son olarak lojistik hizmet sunan kamyoncuların işlemlerini mobil uygulamada topladı. Kurulduğu günden bugüne uçtan uca hizmet yaklaşımı ile müşterileri için lojistik süreçlerini dijitalleştiren Yolda.com, sektörün en önemli paydaşı kamyoncuların da hayatını kolaylaştıracak ve onların kazançlarını arttırmalarına destek olacak Yolda.com Sürücü Uygulamasını hayata geçirdi.

Doğru Araç Doğru Yükle Buluşacak

Yolda.com Kurucu Ortağı ve CEO’su Volkan Özkan yeni mobil uygulamaya ilişkin olarak  “Yola çıktığımızda sektörü dijitalleştireceğimizi ve paylaşım ekonomisi odaklı iş yapma şeklini destekleyeceğimizi paylaşmıştık. Hem bu yaklaşımımızın bir göstergesi olarak hem de doğru araç ile doğru yükü bir araya getirmek için Yolda.com Sürücü Uygulamasını hayata geçirdik. Sektörümüzde son dönemde ciddi bir araç tedarik sorunu var. Bunu klasik yollarla çözmek artık pek mümkün değil. Hatırlayacağınız üzere İngiltere ve Almanya medyasında araç tedarik sorunu nedeniyle marketlerin zor durumda olduğunu gördük. Yeni mobil uygulamamız ile lojistik ihtiyacı olan işletmelerin taşıyıcı bulma sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Yaptığımız ilk pilot çalışma da bizi haklı çıkardı. Ek olarak sektörün bir diğer sorunu olan geleneksel evrak süreç yönetimini ve faturalaşmayı da mobile taşıdık” dedi.

Kamyoncuların Kazancı Artacak

Ülkemizde bir milyona yakın kamyoncunun olduğunu vurgulayan Özkan sözlerine şöyle devam etti: “Yeni uygulama ile hem dijital bir network oluşturacağız hem de kamyoncuların kazançlarını arttırmalarına destek olacağız. Aynı zamanda da rota optimizasyonu ve kapasite yönetimi ile müşterilerimizin lojistik süreçlerini verimli hale getireceğiz.”

Yoda.com Sürücü Uygulamasının öne çıkan özellikleri:

Lojistik hizmeti sunan kamyoncular;

  • Google Play Store ya da Apple Store’dan uygulamayı kolayca indirilebiliyorlar,
  • Belgelerini sisteme kolayca yükleyebiliyor ve sadece beş dakika içinde kayıt olabiliyorlar,
  • alışmak istedikleri rota, taşımak istedikleri yük ve iş modelini uygulama üzerinden seçebiliyorlar,
  • Sürücü ve araçlarını hızlıca sisteme tanımlayabiliyorlar,
  • Sürekli güncellenen iş ilanlarını inceleyebiliyor, tercih ettikleri ilanan tek tıkla başvurabiliyorlar,
  • Uygulama üzerinde kendilerine atanan işleri anlık olarak görebiliyorlar,
  • Başvuru onayıyla yük alma, teslim etme ve irsaliye işlemlerini uygulama üzerinden kolayca tamamlayabiliyor,
  • Yükleme ya da dağıtım yapacakları adres bilgilerine, yük detaylarına uygulama üzerinden ulaşabiliyorlar,
  • Teslim belgelerini sisteme yüklediklerinde kısa sürede ödeme alabiliyorlar,
  • Her türlü yardım için Yolda.com müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorlar.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ