Demokrat Zafer

Mobilyanın 11.11’i Weltew Home’dan!

Hemen her sektörde indirimlerin uygulandığı Kasım ayını sabırsızlıkla bekleyen tüketicilere, mobilyanın 11.11’ini yüzde 80’e varan indirim fırsatlarını çeşitli kampanyalarla sunan Weltew Home başlatıyor!

Düzenledikleri kampanyaların lansman sürecini markanın reklam yüzü Özge Ulusoy ile mağaza ziyaretleri düzenleyerek başlattıklarını belirten Weltew Home Yurt İçi Satış Müdürü Akın Can, “Kasım ayı, birçok kullanıcımızın indirim dönemini beklediği ve sırf bu tarihlerde alışveriş yapmak için taleplerini öncesinde bir süre ötelediği bir dönem olarak dikkat çekiyor. Biz de marka olarak bu kampanya sürecinde tüketicilerimize en uygun fırsatları sunmaya çalışıyoruz” dedi.

“Yüzde 80’e varan fiyat indirimleri, Weltew Home’un Türkiye genelindeki bayilerinde seçili ürünlerde geçerli olacak”

Akın Can “Kasım 11’de start vereceğimiz indirim kampanyalarımız kapsamında kataloğumuzda normal satış fiyatıyla yer alan Balat yatak odası ile aynı koleksiyonun yemek odası, genç odası, duvar ünitesi ve koltuk takımı modelini Türkiye genelindeki bayilerimizde yüzde 80’e varan indirimlerle ve stoklarla sınırlı olarak satışa sunacağız” diye belirtti.

Weltew Home Yurt İçi Satış Müdürü Akın Can “Bunun dışında yıldızlı ürünler kategorisinde yer alan kampanyalı ürünlerimize de özel indirimler uyguluyoruz. Ayrıca eski yatağını evinden alacağımız kullanıcılarımıza 500 TL’ye varan indirim fırsatları da sunuyoruz” şeklinde açıklama yaparken, “Yurt içinde yılın satış anlamındaki en yüksek cirolarına bu ay ulaşmayı hedefliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ