Demokrat Zafer

KÜTAHYA PORSELEN ÖZEL TASARIMLARINI HOST MILANO 2021 FUARI’NDA SERGİLEDİ

Yemek ve ağırlama sektörüne yön veren Host Milano Fuarı, 22-26 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’da gerçekleşti. Kütahya Porselen, fuarda en yeni tasarımlarıyla yerini alarak şık ve çevre dostu ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Horeca sektörünün önemli etkinliklerinden Host Milano 2021 Fuarı, 22-26 Ekim 2021 tarihleri arasında konuklarını ağırladı. Son trendlerin ve en yeni teknolojilerin sergilendiği fuar, beş gün boyunca yoğun ilgi gördü ve katılımcıların yeni ağlar oluşturmasına katkı sağladı. Tasarımlarıyla sofra kültürüne değer katarken çevresel farkındalığı artırmayı da hedefleyen Kütahya Porselen, fuarda en yeni ve çevreci koleksiyonlarıyla büyük beğeni topladı.

Kütahya Porselen, yüksek teknolojisi ve inovasyondaki gücüyle tasarladığı koleksiyonları Host Milano 2021 Fuarı’nda katılımcılarla buluşturdu. Markanın Karim Rashid iş birliği ile hayat bulan Skallop koleksiyonu fuarda yoğun ilgi gördü. Skallop, Amorf formuyla öne çıkarken, renkleri ve elde yapılmış görüntüsü ile doğallığı sofralara taşıyor. Antique White ve Coloured olmak üzere iki seriden oluşan Skallop serisinde düz tabaktan peynir tabağına, çay fincanından kupa ve kaselere kadar farklı boylarda ürünler yer alıyor.

Doğallık, şıklık ve sağlık bir arada

Kütahya Porselen, “Yüksek Kalite’’ ve ‘’Tasarım’’ dallarında ödül sahibi koleksiyonlarıyla sağlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Markanın yeni nesil tasarım anlayışının benzersiz örneklerinden Aura, Galaxy, Pearl, Nano krem ve Corendon koleksiyonları da Host Milano 2021 Fuarı’nda yerini aldı. Çevresel sürdürülebilirliğin Kütahya Porselen’in en çok hassasiyet gösterdiği konuların başında geldiğini söyleyen Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden GÜRAL “Geliştirdiğimiz her ürünün belirlediğimiz çok yüksek sağlık kriterlerini karşılaması gerekiyor. Bunun yanında enerji tüketimini azaltan tasarımlar, doğayla dost malzemelerin kullanımı, ürünlerimizin karbon ayak izini artırmayan ambalaj ve nakliye çözümleri, üretimin tüm aşamalarında yarı mamullerin kolayca geri dönüştürülebilir olması önceliğimiz” dedi ve Host Milano 2021 fuarıyla ilgili şunları kaydetti: “Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ürünlerimizi ihraç ediyoruz. Host Milano’da en yeni tasarımlarımızı katılımcılar ile buluşturduk. İşbirliklerini güçlendirmek, markamızın tasarım gücünü dünyaya göstermek ve mevcut pazarlarımızda derinleşmek adına bu tarz organizasyonları önemli görüyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ