Demokrat Zafer

Dikkat çeken çağrı! ‘Maliyet artışını devlet desteklesin’

olay.com.tr’de yayınlanan gazeteciler Mustafa Özdal ve Yaman Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına katılan Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Fikri Düşünceli, “Tıpkı hanede olduğu gibi sanayide de devlet enerjideki maliyet artışını sübvanse etmelidir” dedi.

Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Fikri Düşünceli, “Bursa, TOGG’a tam olarak hazır değil. Motor ve pili dışarıdan alacağız. Ayrıca TOGG için kesintisiz internet gerekli. Yan sanayi olarak da eksikliğimiz var” ifadelerini kullandı.

Bursa’daki ulaşım ve trafik problemine de değinen Başkan Düşünceli, “Kent içine araçla girişin sınırlandırılması gerekiyor. Bunun için de toplu ulaşımda konforun artırılması şart. Ulaşım Master Planı’mız var. Ancak bunun uygulanması noktasında soru işaretlerimiz mevcut” açıklamasını yaptı.

Düşünceli, “Bursa kalkınmasını sürdürmek istiyorsa sanayiden vazgeçemez. Kalkınma için sanayi şarttır. Pandemide kısıtlamaların olduğu süreçte dahi kent çarkları döndürdü. Otomotiv ve tekstilde Bursa zirvede” dedi.

Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Fikri Düşünceli’nin açıklamalarının tamamını videomuzdan izleyebilirsiniz.

Fikri Düşünceli…
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ