Demokrat Zafer

CUBO’NUN %100 SAF AKRİLİK ACRYTECH F ULTRA BOYASI İLE ZORLU HAVA KOŞULLARINA MÜKEMMEL DAYANIM

Son teknolojiyle üretim yapan Cubo Boya’nın dekoratif dış cephe boyası ACRYTECH F ULTRA, her türlü hava koşuluna karşı yapıların korunmasına yardımcı oluyor. Eşsiz yarı mat görünümü ve mükemmel UV dayanımının yanı sıra ACRYTECH F ULTRA, yüksek su itme direncine sahip olduğundan, uygulandığı yüzeyde su yalıtımına da katkı sağlıyor.

Boya sektörünün hızlı yükselen değeri Cubo Boya’nın mükemmel örtücü özelliğe sahip dış cephe boyası ACRYTECH F ULTRA, %100 saf akrilik emülsiyon esaslı ve UV ışınlarına karşı yüksek dayanımlı olarak geliştirildi.

Türkiye’nin yerli boya firması Cubo’nun son kat dış cephe boyası ACRYTECH F ULTRA, içeriğindeki özel formülü sayesinde yüksek elastikiyete sahip ve böylece zamanla yüzeyde oluşabilecek kılcal çatlakları önlüyor. ACRYTECH F ULTRA, zorlu iklim koşullarında mükemmel su, nem ve alkali dayanım gerçekleştirerek, duvarlarınızdaki renklerin uzun süre canlılığını korumasını sağlıyor.

Kolay uygulanabilen, yarı mat görünümlü ACRYTECH F ULTRA dış cephe boyası, sahip olduğu tüm bu özellikleri ile duvarlarınızın canlılığını her mevsimde korumaya büyük katkı sağlıyor.

Her türlü beton, tuğla, sıva ve benzeri mineral yüzeylere uygulanabilen, insan sağlığına ve çevreye dost ACRYTECH F ULTRA, su bazlı ve kokusuz olmasının yanı sıra Cubo’nun ‘Boyacı Küpü Renklendirme Sistemi’yle de uyumlu olmasıyla sınırsız renk seçeneği de beraberinde sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ