Demokrat Zafer

GNC MAKİNA, YENİ BİNASINI MUHTEŞEM BİR PARTİYLE AÇTI

Yapımı bir yıldır süren ve yeni tamamlanan binasına taşınan GNC Makina, yeni ofisini tüm çalışanlarına verdiği muhteşem bir partiyle açtı. Yönetim Kurulu’nun tamamının katıldığı davetin moderatörlüğünü Jess Molho yaptı. Gecede Juke Box Grubu’nun canlı sahne performansı katılımcılara güzel anlar yaşattı.

GNC Makina bir yıldan fazla süredir yapım aşamasında olan yeni binasına taşındı. Yaptığı yatırımlarla içinde eğitim alanlarının bulunduğu, demoların yapılacağı uygulama alanlarının da mevcut olduğu yeni binanın açılışı organize edilen bir davetle gerçekleşti. Yaklaşık 70 kişinin davetli olduğu açılışa GNC Makina Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çetinkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Yıldız, Turgay Yıldız ve Berat Çetinkaya da katıldı.

Altı saat süren açılış partisinin moderatörlüğünü Jess Molho üstlendi. Oldukça renkli anların yaşandığı partide açılış konuşmasını yapan GNC Makina Genel Müdürü Emre Seçkin, “GNC Makina, bugün on bir yaşında. Kurucularımızın vizyonu ve siz iş arkadaşlarımızın özverisi sayesinde hedeflerine adım adım ulaşan bir şirket olma yolunda ilerliyor. Kuşkusuz, sektörünün parlayan yıldızı olma özelliğini gelecek yıllara da taşıma çalışmaları devam edecek. 11 yıl gibi kısa sürede takım tezgâhları sektörünün ilk üç şirketinden biri olmak gibi büyük bir başarıya imza attık. Bugün yapılan pazar araştırmalarında ilk akla gelen ikinci şirketiz. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz.

En büyük vizyonumuz, sektöründe üreticilerin hedeflerine ulaşmak için ilk tercih edecekleri şirket olmak. Bu yolda emeklerimizin karşılığını her yıl yaşadığımız hatırı sayılır büyümeyle alıyoruz. Genç, dinamik, zeki ve vizyoner reflekse sahip olan GNC Makina’nın bu yoldaki en büyük yardımcıları adeta aile bağlarıyla birbirine sımsıkı bağlanan, güven dolu iş arkadaşlarımızdır.

Pandemiye rağmen yaptığımız yatırımlar ve özverili çalışmalarla henüz yıl bitmeden ciromuzu geçtiğimiz yıla oranla ikiye katladık. Alınan siparişlerle bu büyümenin yılı kapatmadan daha da artacağını düşünüyorum. Bunun için tüm GNC Makina ailesine buradan teşekkür etmek istiyorum. Bunu hep beraber başardık” dedi.

Emre Seçkin’in konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Üyeleri de 10 yıl gibi kısa bir sürede rüyalarını gerçekleştirmiş olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşayarak çalışma arkadaşlarına bunu hep birlikte başardıklarını bir kez daha dile getirdiler ve herkese teşekkür ettiler. ‘Sen Gelince’ konseptiyle düzenlenen partide Jess Molho’nun modere ettiği birçok eğlenceli yarışma yapıldı ve kazananlara sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Davetliler gecede sahne alan ‘Juke Box’ grubunun canlı performansıyla doyasıya eğlendiler, şarkılara eşlik ettiler ve bol bol dans ederek başarılarını kutladılar.

GNC CNC Makina Teknolojileri Hakkında 

Talaşlı imalat sanayinin temel üretim araçlarından takım tezgâhları alanında önemli bir güce sahip olan GNC Makina, 2010 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. GNC Makina, Victor Taichung, Nakamura  –  Tome, Grob, Romi, Vision Wide, Vonghler ve Lico gibi yüksek hız ve niteliğe sahip CNC makina markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Adana’da bölge temsilcilikleri bulunan GNC Makina tüm Türkiye’de satış ve servis hizmeti de veriyor. GNC Makina, savunma sanayinden otomotive, havacılıktan kalıp ve kalıp endüstrilerine, enerji teknolojilerinden medikal endüstrisine kadar birçok sektöre üretim desteği sunuyor.

Üretim yapan firmalara o üretimi yapacakları makinaları temin eden GNC Makina, üretim öncesi ve sonrasında tüm süreçte danışmanlık hizmeti vererek servis hizmeti ve lojistik sağlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ