Demokrat Zafer

Doğu’nun yeni şarkısı “Sana Bir Şey Olmasın” tüm dijital platformlarda

İmza attığı tüm şarkıları müzik listelerinin zirvesine taşıyan, milyonların duygularına hitap etmeyi başaran ve müziğiyle eserlerini zamansızlaştıran Doğu, 90’lara damga vuran ve aranjesi de kendisine ait olan “Sana Bir Şey Olmasın” isimli çalışmayı yeniden yorumladı. Dönemin en çok dinlenen çalışmalarından “Sana Bir Şey Olmasın”ın sözü ve bestesi müzik sektörünün değerli isimlerinden Cengiz Erinç’e ait.

1999 yılında Rafet El Roman aranjesi ile profesyonel hayatına başlayan başarılı müzik insanın yüzlerce albümde aranjörü, prodüktörü ve bestekarı olarak yer aldı. Serkan Kaya ve bir çok ünlüyü piyasaya kazandıran prodüktör ve aranjör Doğu, 2005 yılında “Yaktım Gemileri” şarkısı ile solistlik hayatına başladı. En çok sevilen şarkıları arasında “Yaktım Gemileri”, “Dönemem Asla”, Azer Bülbül ve Zerrin Özer’in seslendirdiği “Duygularım Darmadağın”, Ümit Yaşar’ın seslendirdiği “Sever Misin Yeniden”, “Rüya”, Kader’in seslendirdiği “Gururlu Ol” sayılabilir. Müzik camiasının saygın isimlerindendir.

5 Kasım Cuma günü Avrupa Müzik markası ile yayımlanan “Sana Bir Şey Olmasın” isimli yeni single’ı tüm dijital platformlarda bulabilir, lyric video klibini ise MuzikPlay kanalında izleyebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ