Demokrat Zafer

Acer H6531BD projeksiyon cihazı, sinema deneyimini Full HD kalitesinde evinize taşıyor

Acer H6531BD projeksiyon cihazı, 3500 lümen parlaklık ve yenilikçi renk iyileştirme teknolojileri sayesinde sunduğu canlı görüntüler ile sinema deneyimini Full HD kalitesinde evinizin salonuna getiriyor. EcoPro modda ampul ömrü 20.000 saate kadar çıkabilen 3D destekli cihaz, görüntü kaydırma özelliğiyle kurulum konusunda kullanıcılara büyük kolaylık sunuyor.

Yeni nesil projeksiyon cihazları ile ev eğlencesini yeniden tanımlayan Acer, bu segmentte sunduğu cihazların üst düzey görüntü kaliteleri yanında kolay kurulumları ve uzun ampul ömürleri ile sektörde fark yaratıyor. Tüm bu özellikleri bir araya getiren Acer H6531BD, 3500 ANSI lümen parlaklık oranı ile aydınlık ortamlarda dahi kristal netliğinde, canlı görüntüler sunan yenilikçi bir cihaz.

Dynamic Black teknolojisi sayesinde 10.000:1’e ulaşan çarpıcı dinamik kontrast oranı ile görüntüde mükemmel bir denge sunarken, sahip olduğu bir dizi renk iyileştirme teknolojileriyle kullanıcıların parlak ve doygun renklere sahip, keskin ve ince ayrıntılar sunan etkileyici görüntüler elde etmesine imkân veriyor. Cihazın sunduğu 100 inç’lik FHD 1080P (1920×1080) ekran çözünürlüklü görüntü, gerçekçiliğiyle adeta pencereden dışarı bakıyormuşsunuz hissi uyandırıyor. Acer H6531BD’de, HDMI 3D desteğiyle ekrandaki görüntüler, oturma odanızdaymış gibi görünüyor.

Gözlerinizi de düşünen bir projeksiyon cihazı

Cihazda yer alan Acer LumiSense™ teknolojisi, izlediğiniz içeriğe göre görüntü parlaklığını ve renk doygunluğunu ayarlarken, renk bozulmasını önlemek için dinamik RGB seviyelerini kontrol eden ColorSafe II teknolojisi, tutarlı ve doğal renkler sunuyor. Acer ColorBoost 3D teknolojisi, binlerce saatlik kullanımdan sonra bile hem 2D hem 3D içeriklerde renklerin doğada olduğu gibi canlı ve gerçekçi olmasını sağlıyor. Acer H6531BD BlueLightShield™ teknolojisi ile, projeksiyon cihazı karşısında uzun vakit geçirenlerin gözlerini koruyor. Bu teknoloji, zararlı mavi ışıkları %30’a kadar azaltarak gözlerinizi mavi ışığın olumsuz etkilerine karşı koruyor. Ayrıca ISFccc Profesyonel Kalibrasyon özelliği, ISF onaylı teknisyenin gerçekleştirdiği profesyonel kalibrasyon ile cihazın görüntülerinden en iyi şekilde faydalanmanızı mümkün kılıyor.

Kabloların yarattığı karmaşadan kurtulun

Kolay kablosuz projeksiyon seçeneği ile sizi kabloların yarattığı karmaşadan kurtaracak cihaz, sunduğu düşük giriş gecikmesi özelliği ile oyuncuların herhangi gecikme yaşamadan dev ekranda bu keyfi yaşamalarına olanak sağlıyor. 3 Wattlık dahili hoparlöre sahip olan projeksiyon cihazı, seslerin net ve yüksek bir şekilde gelmesini sağlarken, muhteşem görüntüleri kaliteli bir ses deneyimi ile taçlandırıyor. Projektör ayrıca 7/24 kesintisiz projeksiyon için kullanılabiliyor ve güvenilir ve yüksek kaliteli projeksiyon ihtiyacını karşılıyor.

Kurulum yapmak artık çok kolay

Yatay ve Dikey Keystone düzeltme ve 4 köşe ayarı her seferinde mükemmel oranlandırılmış resimler üreterek, çarpık ve bozuk görüntülerin oluşmasını önlüyor. Otomatik Tavan Montajı Düzeltmesi ile projeksiyonu ters kurduğunuzda dahi yansıtılan görüntü otomatik olarak düzeltilebiliyor. Ayrıca tercih ettiğiniz konum ideal olmasa bile dijital yakınlaştırma ve görüntü kaydırma özellikleriyle kurulum yapmak da artık çok kolay. Bununla birlikte AC Güç Açma özelliği ile, güç kablosu takılı kaldığı sürece cihaz otomatik olarak açılıyor ve tekrardan açmaya gerek kalmadan projeksiyon cihazınızı doğrudan başlatabiliyorsunuz.

Şık tasarımı ve yalnızca 2,6 kg ağırlığı ile dikkat çeken Acer H6531BD’ın öne çıkan özelliklerinden bir diğeri ise ampul ömrü. Cihazın ampul ömrü EcoPro mode kullanıldığında 20.000 saate çıkarken, Acer EcoProjection teknolojisi, cihaz boştayken bekleme moduna geçerek ampul ömrünü artırıyor. Böylece güç tüketimi %60’a kadar azaltılabiliyor. Acer H6531BD projeksiyon cihazı, 24 ay garanti süresi ile geliyor.

Fiyat ve bulunabilirlik

Acer H6531BD, Türkiye’de 5.099 TL fiyatla satılıyor.

Acer Hakkında

1976’da kurulan Acer, günümüzde 160’tan fazla ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük ICT şirketlerinden biridir. Yüzünü geleceğe dönen Acer; donanım, yazılım ve hizmetlerin bir araya gelerek tüketicilere ve işletmelere yeni fırsatlar sunduğu bir dünya oluşturmaya odaklanmıştır. Hizmet tabanlı teknolojilerden Nesnelerin İnterneti, oyunlar ve sanal gerçekliğe kadar birçok alanda Acer; 7000’den fazla çalışanıyla, insanlarla teknoloji arasındaki sınırları kaldıran ürün ve çözümler araştırmaya, tasarlamaya, pazarlamaya, satmaya ve desteklemeye kararlıdır. Daha fazla bilgi için www.acer.com.tr adresini ziyaret edin.

© 2021 Acer Inc. Tüm hakları saklıdır. Acer logosu, Acer Inc’in tescilli ticari markasıdır. Belirtilen veya başka türlü kullanılan diğer ticari markalar, tescilli ticari markalar ve/veya hizmet markaları ilgili sahiplere aittir. Tüm teklifler önceden belirtilmeksizin değiştirilebilir ve tüm satış kanallarında geçerli olmayabilir. Belirtilen fiyatlar üreticinin tavsiye ettiği perakende satış fiyatlarıdır ve bölgeye göre değişebilir. Satış vergileri eklenebilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ