Demokrat Zafer

LADY GAGA, MÜZİKTEN MODAYA ve SİNEMAYA UZANAN YOLCULUĞUYLA MİLLİYET SANAT KASIM 2021 KAPAĞINDA!

Milliyet Sanat’ın Kasım 2021 sayısı, sanatın tüm dallarını kucaklayan zengin içeriğiyle raflarda yerini aldı. “House of Gucci/Gucci Ailesi”nde rol alan dünya starı Lady Gaga’nın kapağında yer aldığı yeni sayıda; CANAN’ın yeni  sergisi “Hayal-i Alem” üzerine röportajı, kendi tasarımlarıyla mücevher koleksiyonu çıkaran  Birce Akalay’ın Asu Maro ile söyleşisi, 25. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenecek “Beni Sakın Yumruklardan” ekibiyle röportaj, yeni romanı Zamir’i anlatan Hakan Günday ile bir sohbet, Türk alternatif müzik sahnesinin yeni sesleri ve daha birçok renkli içerik okurları bekliyor. Ufuk açan yazı ve heyecan veren röportajlarıyla Milliyet Sanat raflarda, dijital uygulamalarda ve 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini aradığınızda kapınızda!

Milliyet Sanat, Kasım 2021 sayısının kapağında okurları, vizyona girmeye hazırlanan “House of Gucci/Gucci Ailesi” filminde Maurizio Gucci’nin eski karısı Patrizia Reggiani’ye hayat veren Lady Gaga’yla karşılıyor. Filmle birlikte İtalyan köklerine dönen Lady Gaga’nın, müzikten modaya ve sinemaya uzanan, yenilikçi ve kışkırtıcı duraklarla dolu yolculuğu okurlarla buluşuyor.

Derginin sinema sayfalarında, Galler Prensesi Diana’yı canlandıran Kristen Stewart’ın performansıyla dikkat çeken Pablo Larrain filmi “Spencer”; 2022’de Türkiye pazarına giriş yapacak HBO Max’in incelemesi; Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği “Hamlet” dizisinin “Hamlet”i, ödüllü oyuncu Elit İşcan ve Kaan Müjdeci ile söyleşi; “The Queen’s Gambit” dizisiyle süper yıldız hâline gelen Anya Taylor-Joy’a dair bir yazı gibi birçok dikkat çekici içerik yer alıyor.

Asu Maro ile Ayın Söyleşisi bölümünün kasım ayı konuğu ise Birce Akalay oluyor. Akalay, pandemi sürecindeki kalıcı olma çabasından doğan ve kendi tasarımlarından oluşan Birce Fine Jewellery mücevher koleksiyonunu, ilham kaynaklarını, 35 yaşından sonra birden derinleşen hayatla ilişkisini, oyunculuktaki yolculuğunu, kendisine ait dünyasında tek başına kalmayı sevdiğini Maro’ya içtenlikle anlatıyor.

Milliyet Sanat Kasım 2021 sayısının plastik sanatlar sayfalarında; kendini bir hikâye anlatıcısı olarak niteleyen ve yeni sergisi “Hayal-i Alem”i anlatan sanatçı CANAN’ın, “Billboard’u Yakala” adlı yeni resim sergisi üzerine konuşan sanatçı Zulal’in, Akbank 39. Günümüz Sanatçıları Ödülü Sergisi’nin küratörü mimar Murat Tabanlıoğlu’nun, “Senin Annen Bir Melekti Yavrum!” sergisinde Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu olan annesi Nurhan Nur’la paylaştığı çocukluğunun izlerini süren Kezban Arca Batıbeki’nin röportajları yer alıyor. Mehşer’de açılan “Ben-Sen-Onlar: Sanatçı Kadınların Yüzyılı” sergisi, çağdaş seramiğin öncülerinden Candeğer Furtun’un Arter’deki retrospektif sergisi, Azade Köker’in Zilberman’da devam eden “Bir Katlin Provası” sergisi üzerine yazılar da yeni sayıda okurları bekliyor.

Müzik sayfalarında İş Sanat Genel Müdürü Zuhal Üreten, fiziki ve çevrimiçi konserlerin yer alacağı zengin 22. sezonu anlatırken; yeni bir albümüyle ABBA’nın geri dönüşü, 20 Kasım’da İstanbullu hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Belçikalı grup Balthazar’ın röportajı, giderek güçlenen Türk alternatif müzik sahnesi yeni sesleri üzerine bir yazı, Ankara Kent Filarmoni Orkestrası ve ilk konseri gibi birbirinden farklı ve zengin birçok içerik Milliyet Sanat okurlarıyla buluşuyor.

20 Kasım’a kadar devam eden 25. İstanbul Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında Milliyet Sanat Kasım 2021 sayısında; “Medea” oyununda rol alan Hollandalı oyuncu Marieke Heebink’in, “Beni Sakın Yumruklardan” ve “Birazdan Gideriz Şimdi Yağmur Yağıyor” oyunlarının ekiplerinin röportajları yer alıyor. DasDas’ın sahnelediği ilk Shakespeare oyunu “Romeo ve Juliet”in talihsiz âşıkları Naz Çağla Irmak ile Deniz Can Aktaş ve Modern Dans Topluluğu’nun (MDT) dans gösterisi “Yeni Hayat”ı anlatan Onur Seçki de söyleşileriyle Milliyet Sanat sayfalarına konuk oluyorlar.

İBB Kültür Daire Başkanlığı Koordinatörü Figen Ayhan Karakelle yeni sezonda kültür alanındaki özel projelerini Milliyet Sanat okurlarıyla paylaşırken, yazarların biyografi türüyle çetin mücadelesi üzerine yazarların görüşleri, yeni romanı Ülker Abla ile Seray Şahiner ve sekiz yıl aradan sonra yayımladığı yeni romanı Zamir ile Hakan Günday röportajları da edebiyat sayfalarında okurları bekliyor. Kasım 2021 sayısının podcast sayfasına ise Altkat Sanat Tiyatrosu podcast serisini hazırlayan isimlerden Müge Saut konuk oluyor.

Kitabevlerinde, marketlerde ve dijital uygulamalarda okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.

Bilgi için:         milliyetsanat.com

instagram.com/milliyet_sanat

twitter.com/milliyet_sanat

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ