Demokrat Zafer

YURTBAY SERAMİK YENİLİKLERİYLE UNICERA’DA

Sektöre artı değer katan, doğaya saygılı çözümler üreten Yurtbay Seramik, özgün ve iddialı koleksiyonlarını 02-06 Kasım tarihlerinde CNR EXPO’da düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtacak.

Türkiye’de seramik sektörünün önemli oyuncularından olan Yurtbay Seramik, 02-06 Kasım tarihleri arasında, İstanbul CNR Expo’da düzenlenecek olan UNICERA Uluslararası Se­ra­mik Ban­yo Mut­fak Fu­arı’n­da, 5’inci holdeki H02 no’lu stantta yer alacak.

2022 yılına yönelik hazırladığı yeni koleksiyonunu sektör profesyonelleri ve son tüketiciyle buluşturacak olan Yurtbay Seramik, en güncel teknoloji ile donatılmış üretim hatları ve yalın üretim ilkesi ile tüketicisine “sadece en iyi” yi sunmaya devam ediyor.

DOĞADAN İZLERLE SIRA DIŞI TASARIMLAR

Ürünlerini tasarlarken “doğadan sanata” mottosuyla hareket eden Yurtbay Seramik, doğayı referans alarak ahşap, doğal taş ve mermer dokulu ürünlerini sergileyecek.

Yurtbay Seramik’in UNICERA 21’ özel koleksiyonu seçkisinde öne çıkan serilerden Calacatta Aqua. Çağdaştan klasiğe, belirgin narin damarlarla çarpıcı bir görünüme sahip Calacatta Aqua, 30x60cm ve 60x120cm olarak iki farklı ebatta tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Bu yıl profesyonellerin ve nihai tüketicinin beğenisine sunulan serilerden Mistral, beyazın ferahlığını uyumlu çizgilerle üzerinde taşırken 30x90cm ve 60x60cm ebat alternatifleri ile göz dolduruyor.

Birbirinden farklı, zengin ürün seçeneklerinin tamamının yer alacağı stantta portföyde öne çıkacak bir diğer yeni seri de Natron. 60x120cm ebadındaki bu tasarım doğanın izlerini göz alıcı bir biçimde üzerinde barındırıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ