Demokrat Zafer

Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Kupası’nda büyük heyecan

Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Kupası tenis turnuvası, heyecan dolu maçların ardından sona erdi. Turnuvada şampiyonların belli olduğu final maçlarının ardından dereceye girenlere kupalarını, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem verdi.

Cumhuriyetin ilanının 98. yılı kapsamında birçok etkinlik düzenleyen Nilüfer Belediyesi, kentte cumhuriyet coşkusu yaşatıyor. Bu etkinliklerden biri olan ve “Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Kupası” adıyla düzenlenen tenis turnuvası da yoğun katılımla gerçekleşti. Podyumpark tenis kortlarında 1 Ekim’de başlayan kupa heyecanı, yaklaşık bir ay boyunca sürdü. Tek erkekler, tek kadınlar, çift erkekler, çift kadınlar ve mix olmak üzere 5 ayrı kategoride toplam 310 sporcunun yer aldığı “Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Kupası’nda, 293 maç yapıldı. Karşılaşmaların, dostluk içinde gerçekleştiği tenis turnuvası, final maçlarıyla sona erdi. Tek erkekler finalinde karşılaşan Sedat Alemdağ, rakibi Tansel Güven’i, tek kadınlar kategorisinde de Sevgi Ataç rakibi Hülya Önel’i mağlup ederek şampiyonluk elde ettiler.


Çift erkeklerde Hasan Ataç ile Aydın Uyanıklar ikilisi, Nail Ketenci ile Yurdacan Demir’i mağlup ederek birinci kupasının sahibi olurken, çift kadınlarda Aylin Aydın ile Tuğba Denizci’yi mağlup eden Şule Aslan ile Seher Gökçe ikilisi şampiyonluk sevinci yaşadı. Seda Ertansel ile Sedat Alemdağ ikilisi de, Canan Şenbayram ile İbrahim Kurt çiftini mağlup ederek, mix kategorisinin şampiyonları oldu. Kazananların belli olduğu final maçlarının ardından, kupa töreni düzenlendi. Cumhuriyet’in 98. yılı nedeniyle gerçekleştirilen “Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Kupası’na katılan bütün sporculara teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, gelecek yıllarda bu turnuvayı daha geniş çaplı düzenlemek istediklerini dile getirdi. Nilüfer’de Cumhuriyet sevinci yaşandığını ifade eden  Başkan Turgay Erdem, “Cumhuriyet ateşi her zaman yanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, konuşmasının ardından Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Sibel Özer ile Adem Vural ile birlikte “Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Kupası”nda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Başkan Turgay Erdem’den çocuklara Türk Bayrağı

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, ödül töreni öncesi Nilüfer Bando eşliğinde Podyumpark’ı gezerek çocuklara Türk Bayrağı armağan etti. Nilüfer Bando ekibi coşkulu marşlarıyla alanı adeta bayram yerine çevirirken, Başkan Turgay Erdem de, 7’den 77’ye herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ