Demokrat Zafer

Vertiv 230V NetSure™ Invertör Serisini Pazara Sundu

Sistem, ortak bir akü ile 14,4 kW AC ve 24 kW DC’ye kadar destekliyor, böylece ağın ucunda karbon ayak izini azaltıyor ve enerji tasarrufu sağlıyor

Kritik bir dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı Vertiv (NYSE: VRT), AC ve DC yükleri ortak bir akü bankasıyla tek bir alt kabinde besleyen, yerden tasarruf sağlayan bir sistem olan Vertiv™ NetSure™ Invertör serisini, pazara sundu. Sistem, tek bir kontrol ünitesi kullanarak ortak bir platformdan DC ve AC gücü sağlayarak DC güç sistemi ve invertör için ayrı bir kontrolör ihtiyacını ortadan kaldırıyor. 230 VAC sistemi Asya, EMEA ve Latin Amerika pazarlarında yerini aldı, 120 VAC sistemi ise 2022 yılı başında Amerika pazarında kullanıma sunulacak.

Vertiv’in hem AC hem DC güç çözümlerinden oluşan uzun geçmişine ve geniş portföyüne dayanan NetSure Inverter serisi; bir AC ve DC dağıtım paneli, NetSure Kontrol Ünitesi ve eSure doğrultucular ve invertörlerden oluşan tam entegre bir sistem. Uyum içinde çalışan sistem AC şebeke ve DC akü kaynakları arasında sıfır aktarım süresi sağlayarak kritik yükler için son derece güvenilir bir yedekleme sağlıyor. NetSure invertör modülü, 1,4 W/cm3 ile sınıfının en iyi güç yoğunluğuna sahip modülü olarak ön plana çıkarken, yüzde 96,3’e varan en yüksek verimliliği sağlayarak düşük bir karbon ayak izi yaratıyor. Modül, rutin bir şekilde yerleştirileceği 80 santigrat dereceye kadar yüksek sıcaklıktaki ortamlar, özellikle de telekomünikasyon erişim alanında ve ağın kenarındaki ortamlar için sertleştirilmiş durumda.

“5G’nin benimsenmesi genişledikçe ve erişim siteleri ve edge dağıtımlar dahil olmak üzere geleneksel DC destekli ortamlara daha fazla bilgi işlem dahil edildikçe hem AC hem DC yüklerini güvenilir ve verimli bir şekilde yönetme ihtiyacı artıyor” diyen Vertiv Küresel DC Güç Teklifleri Direktörü Henrik Nilen, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Sayıları artan edge siteleri için kullanılabilirlik anahtar unsurken alan da çok değerli. Hem AC hem DC yükleri destekleyen tek bir akü bankası ve pazar lideri invertör modülü güç yoğunluğu ile Vertiv NetSure invertör sistemi alanı optimize ederken olağanüstü saha kullanılabilirliği de sağlayacak.”

Tek bir kontrol sistemiyle NetSure Invertör serisi, ek ekipman ihtiyacını ortadan kaldırıp, bakım maliyetlerini düşürürken ağ operatörleri için ek eğitim ve ek kontrollere yatırım gerektirmiyor.

Hem AC hem DC yüklere net bir görünürlük sağlayarak daha doğru kapasite planlaması, yönetimi ve maksimum kullanılabilirlik sağlıyor.

Mevcut DC güç siteleri için tümü 1U yüksekliğinde 19 inç genişliğinde bir alt kabinde üç invertör modülü, AC dağıtımı ve bir kontrol ünitesi dahil olmak üzere tam ön erişime sahip bir NetSure invertör sistem eklenti kaseti yer alıyor.

Vertiv, AC ile çalışan BT altyapı çözümleri ve DC ile çalışan telekom altyapı çözümlerinden oluşan geniş portföyüyle hem AC hem DC gücünde uzun bir geçmişe sahip. Bu derin uzmanlık, Netsure Invertör Serisinin ve endüstrinin en güç yoğun invertör modülünün geliştirilmesinde kritik öneme sahip.

NetSure Invertör Serisi veya Vertiv’in tam veri merkezi ve telekomünikasyon altyapısı çözümleri portföyü hakkında daha fazla bilgi için Vertiv.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Vertiv Hakkında
Vertiv müşterilerinin hayati uygulamalarının sürekli çalışmasını, optimum performans göstermesini ve iş ihtiyaçlarıyla birlikte büyümesini sağlamak için donanım, yazılım, analiz ve devam eden hizmetleri bir araya getiriyor. Vertiv, buluttan ağın ucuna kadar uzanan bir güç, soğutma ve BT altyapısı çözümleri ve hizmetleri portföyüyle günümüzün veri merkezleri, iletişim ağları ve ticari ve endüstriyel tesislerinin karşılaştığı en önemli zorlukları çözüyor. Merkezi ABD’nin Ohio eyaletinde, Columbus’ta bulunan Vertiv, yaklaşık 20 bin kişiyi istihdam ediyor ve 130’dan fazla ülkede iş yapıyor. Daha fazla bilgi ve Vertiv’den en son haber ve içerik için Vertiv.com’u ziyaret edin.

İleriye Yönelik Açıklamalar
Bu açıklama, 1995 Özel Menkul Kıymetler Davaları Reform Yasası, Menkul Kıymetler Yasası Bölüm 27 ve Menkul Kıymetler Borsası Yasası Bölüm 21E anlamında ileriye yönelik beyanlar içermektedir. Bu açıklamalar sadece bir tahmindir. Gerçek olaylar ya da sonuçlar, burada öne sürülen ileriye yönelik ifadelerden önemli ölçüde farklı olabilir. Okuyucular, bunlar, Vertiv ve operasyonlarıyla ilgili diğer önemli risk faktörlerinin tartışılması için Form 10-K hakkındaki en son Yıllık Rapor ve Form 10-Q ile ilgili sonraki Üç Aylık Raporlar dahil olmak üzere Vertiv’in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndaki dosyalarına yönlendirilir. Vertiv, yeni bilgiler, gelecekteki olaylar veya başka bir nedenle ileriye yönelik beyanlarını güncelleme veya değiştirmekle yükümlü değildir ve bu konuda herhangi bir yükümlülüğü açıkça reddeder.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ