Demokrat Zafer

Devr-i Alem Fight Kick Boks Organizasyonu 2. Galası 25 Ekim Pazartesi İstanbul Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti.

Dünya, Avrupa ve Türkiye derecelerine sahip birbirinden değerli kick boks sporcuları Devr-i Alem Fight Kick Boks Organizasyonu ile tekrar ringe çıktı. Astajans organizatörlüğünde gerçekleşen 2. gala da, kıran kırana mücadele ile mükemmel maçlar yayınlandı. 25 Ekim Pazartesi akşamı saat 21.00 de TV8,5 canlı yayını ve 16:00 da alt maçlar ile İstanbul Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Spor Merkezi’nde gerçekleşen gecede spor severler kick boks maçlarına doydu.

Olağan etkinliklere nazaran Devr-i Alem Fight Kick Boks Organizasyonu; 18 yaş altı genç, kadın karşılaşmaları ve kıran kırana mücadelelerle toplamda 50 sporcu, 17 alt maç ve 8 profesyonel maçla izleyicilerinin karşısına çıktı.

Farklı onlarca doğa sporları, kültür ve eğlence etkinlikleri düzenleyen Astajans, spor camiasında da ikincisini gerçekleştirdiği kick boks gala gecesiyle muhteşem bir organizasyona tekrar imza attı.

  1. Gala da 2.000 adet bilet satıldığını ve 200 kişiye yakın bir ekibin görev aldığını bildiren Devr-i Alem Fight Organizatörü, Astajans ve Astglobal Yönetim Kurulu Başkanı Fatih AŞCI, “ilk organizasyonumuzda olduğu gibi ikinci organizasyonumuzda da bahsettiğimiz üzere, derece yapmış ancak ismi henüz duyulmamış ve gerçek anlamda mücadele eden sporcular bizim ringimizde yerlerini aldı, almaya da devam edecek. Bunları yaparken kaliteden de asla ödün vermeyeceğiz. Standart organizasyonlara göre farklı konseptlerle spor severlerin karşısına çıkacağız. Seri halde kick boks organizasyonları devam ederken farklı organizasyonlarla da sizlerle olacağız. Dubai merkezli uluslararası bir şirketle görüşme halindeyiz. Dünyanın en ünlü sporcuları ile en prestijli maçlarını ülkemizde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Ülkemizin kick boks camiasını dünya liglerinde üst sıralara taşıyacağız. Kıran kırana gerçek kick boks maçları için izleyiciler bizleri takip etsin “ dedi.

Geceye birbirinden değerli kick boks sporcusu, ünlü isimler, antrenörler, hakemler ve seyirciler

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ