Demokrat Zafer

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı tam kadro sahada!

Kurulduktan kısa bir süre sonra 12 ilçede teşkilatlanan DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı, ilçelerdeki teşkilat mensupları ve gönüllüleriyle birlikte gerçekleştireceği saha faaliyetlerine hız verdi.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı, 8 ayrı ekip ile 50 gün boyunca esnaf, sanayiciler, dernekler, üniversiteler, muhtarlar, sağlık merkezler, pazar yerleri ve taksi duraklarını ziyaret ederek sahada vatandaşa deva olacak çözüm önerilerini anlatacak.

DEVA Partisi Türkiye’nin umudu haline geldi.

Saha çalışmaları hakkında konuşan DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz; “DEVA Partisi ülkemizin dört bir köşesinde umut olan filizleri büyütüyor. Kadro hareketi olduğunu her alanda göstererek yorulmadan, durmadan, tüm ekibimizle hep beraber çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki artık Türkiye’nin ve Bursa’nın kaybedecek tek bir dakikası bile yok. Çünkü biliyoruz ki DEVA Partisi gerçekten bir umut haline geldi. Biz DEVA Partisi’nin ülkenin tek umudu olduğunu bilmenin sorumluluğuyla durmadan çalışıyoruz. Bu kapsamda ilçe teşkilatlarımızla koordineli bir şekilde gerçekleştireceğimiz programımızla sahada sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayana kadar çalışmamızı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ