Demokrat Zafer

GIDA SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇLARINA ÖZEL RULMANLAR

Silkar Endaş, kendi markası Seguro’nun sabit bilyalı 6000 serisi ile gıda sektörünün ihtiyaçlarına yönelik hizmet sunuyor.

Silkar Endaş, gıda sektöründeki ürün yelpazesini daha fazla genişletmek amacıyla Seguro markasıyla ürettiği “Sabit Bilyalı 6000” serisi paslanmaz ürünü ile sektörün ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Gıda sektöründeki ihtiyaçları değerlendiren Silkar Endaş Satış Direktörü Agah Tokat; ‘“Gıda sektörü ekstra beklentileri olan önemli bir alan. Özellikle hijyenle ilgili hassasiyetleri bulunuyor. Bu sebeplerden dolayı gıda sektöründe standart çelik ile yapılan rulmanları değil paslanmaz çelikten üretilen rulmanları tercih ediliyor. Biz gıda sektörüne sadece

Seguro markasıyla çözüm sağlamıyoruz. Ayrıca Schaeffler, NSK gibi markalarımızla da hizmet sunuyoruz. Seguro 6000 serisi rulmanlar, paslanmaz çelik ve ISO standartlarına uygun bir şekilde üretiliyor. Bu sayede piyasada mevcut satılan rulmanlarla kolaylıkla değiştirilebiliyor.”’ dedi.

OTOMOTİV VE ENDÜSTRİYE YÖNELİK ÜRÜNLER BULUNUYOR

Silkar Endaş grubuna ait bir marka olan Seguro; otomotiv ve endüstri olmak üzere iki farklı departman üzerinden üretim gerçekleştiriyor.

Otomotiv yedek parça kısmında sunduğu ürünler; fren balataları, rulman, kaporta, gergi kütükleri – gergi kasnakları, muhtelif ürünler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ