Demokrat Zafer

Mülteci istilasına uğrayan Türkiye’ nin, paralel olarak ekonomisi de kötüye gitmekte ve Türk ulusu kutuplaşmaya itilmektedir

Zafer Partisi Bursa il Başkanlığı, Teşkilatlanma faaliyetleri dahilinde, Nilüfer İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulunun tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya GİK Üyesi Bayram Kazancı’da katıldı.

Zafer Partisi Bursa il Başkanlığı, Teşkilatlanma faaliyetleri dahilinde, Nilüfer İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulunun tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantı sonrası Bursa Kurucu İl Başkanı Halil İbrahim Aydın ve Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin imzalı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Bilindiği üzere 14 Ekim 2021 tarihinde Mustafakemalpaşa, Osmangazi ve Gemlik ilçe başkanlarımızı görevlendirmiştik.

Zafer Partisi İl Başkanlığımızın teşkilatlanma faaliyetleri kapsamında Ötüken’ den Kızıl Elmaya Dernek Başkanı Veteriner Hekim Sn. Işıl ESGİN Nilüfer ilçe başkanımız olarak görevlendirilmiştir. Kendilerini tebrik ediyor ve yeni görevinin Nilüfer ilçemize ve Bursa’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Şu ana kadar ülke çapında 37 İlimizin il başkanı atanmıştır. Partimizin teşkilatlanması yüksek bir tempoda devam etmektedir. İktidarın yanlış politika ve uygulamalarından, sarı muhalefetin de yetersizliğinden umudunu kesmiş milyonlar artık ümit olarak Zafer Partimize yönelmiştir. Heyecanımız büyüktür. Çünkü davamız ve önceliğimiz siyasetten öte vatandır. Bu kapsamda;

Devlet mekanizmasının tekrar toparlanması, liyakate önem verilmesi,

Halkımızda kaybolan adalet duygusunun yeniden tesis edilmesi,

Umutsuzluğun yerini umudun alması,

Çalışan insanların ailelerini geçindirebilecekleri bir gelire kavuşmaları,

Hiçbir evladımızın yurt sorunu çekmemesi,

Saçı sakalı ağarmış büyüklerimizin emeklilik sonrası çalışmak zorunda kalmaması,

Ve en önemli önceliğimiz olarak Suriyeli ve Afganlı sığınmacıların kendi vatanlarına Türk dostu olarak uğurlanmalarını sağlayacağız.

Hedef ve ideallerimiz sadece sığınmacılarla sınırlı değildir. Ekonomiden, üretime, eğitime, her konuda hedeflerimiz bulunmaktadır.

Bizler ülkemizin geleceğini kendi geleceği olarak gören bir anlayışın temsilcileriyiz. Bu kapsamda; ülkemize gönülden bağlı olan herkesi partimize davet ediyorum. ( Bursa Kurucu İl Başkanı Halil İbrahim Aydın)

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Başbuğ Atatürk’ ün rüyasını gerçekleştirmek biz Türk Milliyetçilerinin görevidir.

Son 20 yılda ekonomiden tarıma, işsizlikten eğitime, Adalet ve yargı sisteminden üretime, sanayi, dış politika, gençlerin ve kadınlarımızın sorunu iyiye gitmek bir yana, çöküşe geçmiştir. Şu anda ulusumuz ciddi ekonomik sorunlarla karşı karşıya ve geçim derdindedir. Tüm bu sorunlar çözülmeden güçlü Türkiye’den söz edilemez.

Son yıllarda ulusumuzun en büyük sorunu, mülteci sorunudur. Başbuğ Atatürk “Türkiye Türklerindir” demiştir, şu anda neredeyse Türkiye mültecilerin. Mülteci istilasına uğrayan Türkiye’ nin, paralel olarak ekonomisi de kötüye gitmekte ve Türk ulusu kutuplaşmaya itilmektedir.

Dünyanın hiçbir yerinde sığınmacılara vatandaşlık verilmezken, Türkiye’de mültecilere hukuksuz bir şekilde tanınan ayrıcalıklarla, her kurumda varlıklarını sürdürmekteler.

Türkçü bir parti olarak Türk ulusunu kucaklayacağına inandığım partimizin Genel Başkanı

Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ’ ın Türkçü duruşu, Türk düşmanlarına karşı takındığı net tavır, partimizi kurarken Türk ulusu için verdiği net mesajlar, yapacaklarımızın göstergesidir.

Sığınmacıların gönderilmesi, askeri okulların ve köy okullarının yeniden açılacak olması ulusumuz için önemlidir. Sığınmacıların gönderilmesi ile, ekonomik politikalar da rahatlayacaktır.

“Biz doğrudan doğruya milletseveriz ve Türk milliyetçisiyiz.” diyen Ulu Önder Başbuğ Atatürk’ün yolunda, TÜRK Milleti için çalışmaya hazırız.

Ulusumuza, parti programı çerçevesinde net mesajlar veren genel başkanımız sayın Özdağ önderliğinde Türk milletini yeni zaferlere götürecek olan partimiz, Türk Dünyasının da umudu olacaktır.

Her şey Türk için, Türk’e göre ve Türk tarafından diyerek; bugün Zafer Partisinde görevime başlıyorum. 484.832 nüfuslu Nilüfer ilçesinde yaşayan herkese ulaşacak, sorunlara çözüm getireceğiz.

Zafere giden yol; cesaret, bilgi, kararlılık ve Türklük bilincinden geçecektir.

Zafere giden yol emek ister. Bu emeğe katkı sunacak Türk milliyetçilerini partimize davet ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ