Demokrat Zafer

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı’ndan Yardım Eli

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı, düzenlemiş olduğu yardım kampanyası çerçevesinde dağ yöresindeki ilçelerde bulunan ihtiyaç sahibi çocuklara mont, bot ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundu.

İl Başkanı Serkan Özgöz, Başkan Yardımcıları Neslihan Aydınoğlu, Sıdıka Sayılır, Birkan Akgül, Mustafa Yavuz öncülüğünde başlayan yardım kampanyası teşkilat mensuplarının da katılımıyla birlikte yaklaşık bir aydır devam ediyor.

İlçe Başkanları ve kırsal mahalle muhtarlarından aldıkları bilgilere göre yardıma muhtaç aileleri ve yöredeki okulları ziyaret eden DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı, çocuklara mont, bot ve kırtasiye malzemeleri hediye ettiler.

Kendi imkanlarıyla temin ettikleri kışlık giyecekleri yardıma muhtaç çocuklara ulaştırdıklarını bildiren DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz; “DEVA Partisi olarak çocuklarımız üşümesin diyerek başlattığımız yardım kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin, zor kış şartlarında içlerini ısıtmaya çalıştık. Çocuklarımız güldükçe, tebessüm ettikçe bizler daha çok mutlu oluyor, Türkiye ve Bursa için çıktığımız bu yolda çalışmaya olan azmimizi daha artırıyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ