Demokrat Zafer

KAAN MÜJDECİ İMZALI GAİN’İN YENİ DİZİSİ “HAMLET” VE EKİBİ BASINLA BULUŞTU!

Kaan Müjdeci’nin çağdaş bir yorumla uyarlayıp yönettiği ve Türkiye’nin ezber bozan yayın platformu GAİN’de izleyiciyle buluşmak için gün sayan “Hamlet” dizisinin basın galası, 14 Ekim Perşembe günü Cinemaximum Kanyon’da gerçekleşti. Basın galasına Kaan Müjdeci, oyuncular Erdal Beşikçioğlu, Elit İşcan, Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Cihat Tamer, Serdar Orçin, Emrullah Çakay, Ozan Çelik, Kutay Sandıkçı, Çiçek Acar ve Mustafa Alabora ile yapımcılar Kanat Doğramacı ve GAİN Medya yöneticileri katıldı. İlk iki bölümün gösteriminin ardından tüm ekip, Muammer Brav moderatörlüğünde basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Shakespeare’in ölümsüz trajedisini, Adalar’daki fayton krallığı üzerinden bir Türk aile dramasıyla buluşturan sıradışı “Hamlet”, 19 Ekim’den itibaren tüm bölümleriyle GAİN’de!

GAİN ve Asteros Film ortak yapımı “Hamlet”, Kaan Müjdeci’nin, Shakespeare’in ölümsüz eserinden uyarlayarak gerçek bir hikâyeyle harmanladığı ve yönettiği ilk dizisi. “Hamlet”, Büyükada’daki “fayton krallığı” üzerinden hem hayatın hem de Türkiye’nin akıl almaz görünen, çarpıcı ve bir o kadar da absürt gerçeklerine adeta ışık tutuyor. Tüm bölümleriyle 19 Ekim 2021 Salı günü yeni nesil içerik platformu GAİN’de yayınlanacak olan “Hamlet” sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Yedi bölümlük dizi, oyuncuların muhteşem performansları, sürükleyici hikâye anlatımı ve sinematografik başarısının yanı sıra değindiği derin konularla da çok konuşulacak.

Basının yoğun ilgi gösterdiği ve olumlu tepkiler alan dizinin basın galası, oyuncuların açıklamalarıyla renklendi. Şebnem Bozoklu, Kaan Müjdeci’nin atlar başta olmak üzere tüm hayvanlarla iletişiminin ne kadar güçlü olduğuna değinirken, Müjdeci’nin dizide kendisine rol arkadaşı olarak gerçek bir kurt seçtiğini anlattı. Dizideki tüm hayvanların ihtiyaçlarıyla birebir kendisinin ilgilendiğini belirten Müjdeci “Onlarla iletişim kurmak için birlikte yaşamak, tanımak gerekiyor. Bu yolu izliyorum ve benim için her şeyden önemlisi onların zorlanmadan, sağlıkları korunarak rol almaları.” derken proje boyunca hiçbir canlının zarar görmediğinin altını özellikle çizdi. Oyuncu kadrosunun en yaşlı ismi olduğunu belirten Cihat Tamer’in “Çürümüş bir şeyler var Danimarka Krallığı’nda” cümlesiyle biten tiratla sona erdirdiği konuşması ise büyük alkış aldı. Tüm oyuncular, bütünüyle alışılmışın dışında, böylesine iddialı bir projede yer aldıkları için çok mutlu olduklarını ve Kaan Müjdeci’nin isminin, güçlü yeteneği ve sıradışı yaklaşımlarıyla dünya çapında giderek daha da fazla duyulacağını vurguladılar.

“HAMLET” HAKKINDA

“Hamlet”, 16. yüzyıldaki krallığın yıkılışına ve güç dengelerinin değişimine bugünkü “fayton krallığı” üzerinden bakıyor. Üstelik bu kez, Hamlet genç bir kadın… İstanbul Büyükada’da, 81 atın topluca gömüleceği bir gece, faytonların sahibi olan adam öldürülür. Katilse erkek kardeşidir. Maktulün genç kızı, babasının katilini bulmak ve karanlık ilişkileri ortaya çıkarmak için bir intikam planı hazırlar: Şüpheli olan herkesi TV’nin en meşhur reality show’unda, sahnede buluşturacaktır.

Türkiye’nin ezber bozan yayın platformu GAİN’in kısa ve uzun yapımlardan oluşan geniş içeriği, Apple Store veya Google Play’den uygulamayı indirerek, www.gain.tv adresinden ya da Apple TV ve Android TV üzerinden, platforma üye olarak izlenebiliyor.

gain.tv

asterosfilm.com

GAİN HAKKINDA

GAİN, farklı seslere, başka renklere, bağımsız hikâye biçimlerine önem veren, yenilikçi, eğlenceli kısa ve uzun içeriklerden oluşan yeni nesil bir içerik platformudur. Haber, belgesel, spor, müzik, eğlence programları, film ve dizilerin yanı sıra çeşitli kategorilerde canlı yayınlar da akışta yer alır. GAİN’de içerik izlemek için önce üyelik oluşturmanız gerekir. GAİN ücretli ve ücretsiz çok geniş bir içerik kataloğu sunar. Ücret ödemeden üye olarak ücretsiz içerikleri izleyebilirsiniz. Premium içerikleri izlemek için abone olmanız gerekir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ