Demokrat Zafer

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNDEN MÜSİAD BURSA ŞUBESİNİ ZİYARET…

Büyük Birlik Partisi İş Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı  ve beraberindeki heyet Müsiad Bursa şubesi Başkanı Sayın Nihat Alpay ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

BBP heyetinde BBP Bursa İl  Başkanı Haldun Filizli, MKYK Üyesi Kadir Taş,Bölge Müfettişi Salih Uçak,İl Hanım kolları Başkanı Leyla Ünsal ve Alperen Ocakları Bursa İl başkanı Abdullah Yüceler iştirak etti.

Alfatlı,Son dönemde  pandami etkisi ile de tüm dünyadaki  ekonomik sıkıntılardan bahsetti.Ülkemizde de  her geçen gün hayat pahalılığının artması, enflasyon, işsizlik ve ekonomik sıkıntıların olduğunu, ancak bunun yanında özellikle büyüme rakamlarının ve ihracattaki artışın da olumlu gelişmeler olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Önümüzdeki süreçte özellikle  istihdamın arttırılması için üretimin önündeki başta tedarik sorunu ve maliyetlerin düşürülmesi için  devletin  tüm üreticilere, çiftçimize, besicilerimize, esnafımıza, dar gelirli vatandaşımıza kısacası  pandami nedeni ile tüm  mağduriyet yaşayan kesimlere    desteklerin verilmesi gerektiğini ifade etti.

Milli Birlik ve beraberliğimiz için, tüm siyasi partilerin  bu mücedelede  bir ve beraber olması gerektiğini ve varsa yapıcı yol gösterici  projeleri hükümet edenlerle paylaşmalarının  topluma  daha fazla fayda getireceğini ifade etti.

Siyaset dilinin , özellikle muhalefet tarafından her geçen gün daha da sertleştiğini, bunun topluma ve ülkemize fayda getirmeyeceğini söyledi.

Alfatlı,”Büyük Birlik Partisi olarak , her daim yapıcı yol gösterici muhalefet anlayışı ile 85 milyon vatandaşımıza katkı ve fayda sağlamaya çalışıyoruz.Bunun için de Genel Merkezimiz ve tüm teşkilatlarımız büyük bir gayret ve özveri ile çalışıyorlar ve vatandaşlarımız ile buluşuyorlar” dedi.

Müsiad  Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Alfatlı”,BBP olarak üreten kim varsa yanındayız, sorunlarını çözüm noktasında üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız “dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ