Demokrat Zafer

PHOENIX GÜCÜ, MARVEL FUTURE FIGHT’IN EN SON OYUN İÇİ GÜNCELLEMESİYLE GERİ DÖNÜYOR

Netmarble‘ın popüler mobil oyunu MARVEL Future Fight için bugünün güncellemesi, yakın zamandaki Avengers: Enter the Phoenix Marvel Çizgi Romanları etkinliğinden ilham alan içeriğin eklenmesiyle Phoenix Gücü’nü oyunculara yeniden sunuyor. Oyuncular, karakter çeşitlerini daha da güçlendirmeyi mümkün kılan yeni Artefakt sisteminin tanıtımıyla bu içeriğe hazırlanabilir.

Artefaktlar, hangi karaktere kuşanıldığına bağlı olarak belirli özelliklerini geliştiren karakterler için yeni ekipmanlardır. Her oyun içi karakter, kuşanıldığında özel bir pasif yetenek kazandıran özel bir Artefakta sahiptir. Bir karakter, karaktere özgü olmayan bir artefakt kuşanırsa, yine de eşyanın verdiği özellik bonuslarına erişebilir.

Artefaktlar, daha güçlü özellik bonusları için bu eşyaları geliştirmek için kullanılabilen Semavi Öz’e parçalanabilir. Oyuncular, Zaman Akışı Hayatta Kalma modu aracılığıyla Artefaktlar kazanabilir.

MARVEL Future Fight‘a gelen diğer güncellemeler şunları içerir:

  • Kaptan Amerika, Hyperion ve Wolverine için üç yeni “Phoenix’e Giriş” kostümü artık toplanabilir.
  • “Zaman Akışı Hayatta Kalma” (Seviye 4-6) için yeni “Tehdit Seviyesi” zorluk seviyeleri eklendi
  • Hyperion artık Kategori-3’e yükseltilebilir ve yeni bir nihai beceri eklendi

MARVEL Future Fight altıncı yılını dünya çapında 120 milyondan fazla oyuncuyla kutladı. Oyun şu anda dünya çapında App Store® ve Google Play™’de mevcuttur.

 Daha fazla bilgi için lütfen http://marvelfuturefight.netmarble.com adresini ziyaret edin.

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corporation, harika mobil oyun deneyimleri sunarak dünyadaki her yaştan izleyiciyi eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak dünya çapında en iyi mobil geliştirici ve yayıncılar arasında yer almaktadır. 6.000’den fazla çalışanı ile “Netmarble, Lineage 2: Revolution”, “Blade & Soul Revolution”, “MARVEL Future Fight”, “BTS WORLD”, “Paramanya” ve “Seven Knights” gibi en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretmekte ve bunlarla ilgili hizmet vermektedir. Çok oyunculu ücretsiz oyunlar konusunda en iyi mobil oyun geliştiricisi olan Kabam’a, önde gelen gündelik sosyal oyun geliştiricisi Jam City’ye ve müzik yapımcısı, sanatçı ajansı HYBE (eski adıyla Big Hit Entertainment)’ye en büyük hissedar olan Netmarble, Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve önde gelen bir MMORPG şirketi olan NCsoft ile stratejik bir ortaklığa sahiptir. http://company.netmarble.com adresinde daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Marvel Entertainment Hakkında

Marvel Entertainment LLC, tamamı 80 yıllık geçmişinde 8.000 karakterden fazlasını üretmiş, dünyanın önde gelen karakter bazlı eğlence şirketi Walt Disney Şirketi’ne aittir. Marvel karakter haklarını eğlence, lisanslama, yayıncılık, oyunlar ve dijital medya üzerinden kullanır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ