Demokrat Zafer

CAROUSEL SUNDUĞU GÜVENLİ ALIŞVERİŞİ YENİDEN TESCİLLEDİ

Pandemi döneminde aldığı üst düzey önlemlerle ziyaretçilerine sağlıklı ve güvenli bir alışveriş imkanı sunan Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, TSE uzmanları tarafından yapılan denetimleri başarıyla geçerek TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni yeniden almaya hak kazandı.

26 yıldır sunduğu kaliteli ve güvenli hizmetle İstanbul’un öncü AVM’lerinden Carousel, TSE uzmanları tarafından yapılan denetim sonucunda TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni yeniden almaya hak kazandı. TSE Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme programı şartlarını yerine getiren Carousel, uyguladığı hijyen ve sosyal mesafe önlemleriyle bu belgeyi yeniden alarak sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.

Pandemi ile mücadele kapsamında açıklanan tedbirlerin ve sosyal mesafe kurallarının üst düzeyde uygulanmasına özen gösterdiklerini ifade eden Carousel İcra Kurulu Üyesi Orhan Demir; “Pandeminin ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren hijyen ve sağlık tedbirlerini titizlikle uyguladık, çok sayıda yeni yatırıma da imza attık. TSE’nin yayınlamış olduğu Covid-19 Hijyen ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu kapsamındaki denetimleri 2021 yılında da başarıyla geçtik. Carousel olarak uluslararası geçerliliği olan bu belgeyi 2. kez almaya hak kazanarak sektörümüzde öncülük etmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ