Demokrat Zafer

Alman Dünya Devi Yatay İşleme Merkezi üreticisi GROB GNC Makina güvencesiyle Türkiye’de…

Üretim sektöründeki sanayicilerin bir numaralı çözüm ortağı olan GROB, 4 ve 5 Eksen Yatay İşleme Merkezi ile otomotiv, savunma, havacılık, uzay, enerji gibi birçok sektörde kullanılıyor. Türkiye’de GNC Makina güvencesi ile hizmete sunulan Alman devi GROB, tüm dünyada yetkinlik, inovasyon gücü, Endüstri 4.0 altyapısı, üstün performans özellikleri ile tercih edilen bir marka.

Tüm dünyada üretim sektörünün en önemli çözüm ortaklarından bir olan GROB’un kuruluş öyküsü 1926 yılında Almanya’da başlıyor. Günümüzde Almanya, İtalya, Brezilya, Amerika Birleşik Devletleri ve Çin olmak üzere 5 ülkede üretim tesisi bulunan GROB’UN dünya genelinde 6900 çalışanı bulunuyor.

Otomotiv, savunma, havacılık, uzay, kalıp, medikal, enerji gibi sektörleri başta olmak üzere endüstrinin birçok farklı alanında kullanılan GROB; 4 ve 5 Eksen Yatay İşleme Merkezi üretme özelliği ile biliniyor. Yetkinliği ve inovasyon gücü ile öne çıkan GROB, teslim tarihlerine olan bağlılığı ile güven veren bir marka.

Sanayide hassasiyet gerektiren ve üretim verimliliğinin gerekli olduğu alanlarda iyi bir çözüm ortağı olan GROB,  üretilen parçanın her noktasında hatasız işlem yapılmasını sağlıyor.

Türkiye’de üretim sektöründe GNC Makina güvencesiyle hizmet veren GROB,  birçok ödülün de sahibi olan bir marka.

ROBOT ENTEGRELİ OTOMASYON

GROB’un bir diğer önemli özelliği ise robot entegreli otomasyon hat üreticisi olması. Audi, Skoda, OYAK RENAULT gibi önemli markaların da üretim hatlarında tercih ettiği GROB, robot entegrasyonu son derece kolay ve verimliliği yüksek bir şekilde kullanabiliyor. Sisteminde bulunan ‘GROB-NETIndustry’ teknolojisi sayesinde sanayicilerin üretimin her aşamasını kontrol edebilmesini, verimlilik ölçümleri yapabilmesine ve gelişen dünya teknolojisi olan Edüstri 4.0’a kullanıcılarının kendini kolayca adapte etmesine olanak tanıyor.

GROB’UN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

GROB mekanik olarak; 5 eksen yatay işleme merkezi olduğu için dik olan 5 eksen işleme merkezlerine göre (metalin doğasında bulunan şekil değiştirmeden kaynaklı) ölçüsel hatalara geçit vermiyor. Ayrıca yatay formda olduğu için talaşın parça üzerinde birikmesinin önüne geçiyor. Tüm bunlara ek olarak GROB bir yatay işleme merkezi olduğundan spindle hareketi tabla hareketlerini kısıtlamıyor. Gövdenin tamamen içine kadar hareket edebilen spindle sayesinde maksimum parça ebatlarında maksimum takım uzunlukları ile çalışmanıza da imkan tanıyor.

PORTFOYÜNDEKİ MAKİNALAR

Ürün skalası oldukça geniş olan GROB’un, 500×500 mm’den 800×1000 mm’ye kadar tek palet ve çoklu palet sistemine sahip 4 eksen yatay işleme merkezleri, 380 mm çaptan 1280 mm çapa kadar tek palet ve çoklu palet sistemine sahip 5 eksen yatay işleme merkezleri, çift spindle çift palet 5 eksen yatay işleme merkezleri mevcut.

GNC CNC Makina Teknolojileri Hakkında 

Talaşlı imalat sanayinin temel üretim araçlarından takım tezgâhları alanında önemli bir güce sahip olan GNC Makina, 2010 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. GNC Makina, Victor Taichung, Nakamura  –  Tome, Grob, Romi, Vision Wide, Vonghler ve Lico gibi yüksek hız ve niteliğe sahip CNC makina markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Adana’da bölge temsilcilikleri bulunan GNC Makina tüm Türkiye’de satış ve servis hizmeti de veriyor. GNC Makina, savunma sanayinden otomotive, havacılıktan kalıp ve kalıp endüstrilerine, enerji teknolojilerinden medikal endüstrisine kadar birçok sektöre üretim desteği sunuyor.

Üretim yapan firmalara o üretimi yapacakları makinaları temin eden GNC Makina, üretim öncesi ve sonrasında tüm süreçte danışmanlık hizmeti vererek servis hizmeti ve lojistik sağlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ