Demokrat Zafer

HARREM’İN DOĞAL SAÇ BAKIM SERİSİNİ KEŞFEDİN

Doğal bakım ürünleriyle dikkat çeken HARREM, zengin ürün serisine şampuanları da ekledi. 2 farklı şampuan ve saç kreminden oluşan HARREM’in yeni saç bakım serisini keşfetmenizin tam zamanı.

HARREM Beşli Karışım Şampuan
Tüm saç tipleri için uygun olan Harrem Beşli Karışım Şampuan, SLES, SLS ve Paraben içermeyen doğal formülü sayesinde canlığını yitirmiş saçlara estetik bir görünüm kazandırıyor. İçeriğindeki E vitamininin antioksidan özelliği, saçları zararlı etkilerden korurken, C vitamini saç derisini besliyor. Argan ekstratı ise daha sağlıklı, parlak ve yumuşak bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Sarımsak, ısırgan ve Ginseng ekstraktları ile zenginleştirilen şampuan, saç derisini ve kökünü temizliyor. Ayrıca saçın doğal gelişimini hızlandırarak dökülmelerin de önüne geçiyor.
Satış Fiyatı: 400 ml 34.90 TL

HARREM Keratin Şampuanı
Daha güçlü ve hacimli saçlar için ideal bir bakım sunan Harrem Keratin Şampuanı, enerjisini yitirmiş ve yıpranmış saçlara yoğun bir bakım sağlıyor. İşlem görmüş, ısıya maruz kalmış, zorlu şartlardan geçmiş saçlarınızı içindeki keratin ile güçlendiriyor. C, E ve D vitaminlerinin yanı sıra aynısefa, buğday, ökse otu ve kantaron ekstraktı ile saçlara nem ve parlaklık kazandırıyor.
Satış Fiyatı: 400 ml 34.90 TL

HARREM Üstün Saç Bakım Kremi
Saçlarınıza derinlemesine bakım yaparken aynı zamanda çevresel faktörlere karşı koruyan Harrem Üstün Saç Bakım Kremi, saç kırılmalarının önüne geçiyor. Renklendirme, kalıcı düzleştirme veya fazla ısıya maruz kalan kimyasal işlemler sonrası kırılan, canlılığını yitiren saçlara derinlemesine bir bakım sağlıyor. C, E ve D vitaminleriyle argan, sarımsak, ısırgan ve ginseng ekstraktı içeren formülüyle zayıf saç tellerinin güçlenmesine yardımcı oluyor. Saçlarınıza ekstra bakım yaparak yumuşaklık ve parlaklık kazandırıyor.
Satış Fiyatı: 400 ml 34.90 TL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ