Demokrat Zafer

Nesrin Güneş’ten “Vizontele”yi çağrıştıran klip

Otantik ritimler kullanarak türkülere yeni bir kimlik kazandıran Nesrin Güneş, Eve Gel” (Wara Mole) adlı single’ı için hazırlanan klibini YouTubeda yayınladı. Güneş, klibin Anadolunun samimiyetini yaşatan yönüyle izleyenlere Yılmaz Erdoğan’ın unutulmaz filmi Vizonteleyi çağrıştırdığını söyledi.

2014 yılında ilk albümü olan “Turna Avazı” ile müzik kariyerine başlayan Nesrin Güneş, “Eve Gel” (Wara Mole) adını verdiği single’ı müzik severlerle buluşturdu. Single’ın klibini YouTube’dan yayınlayan Güneş, “Çok sayıda uygarlığa ev sahipliği yapan Mezopotamya’nın kültürel çeşitliliğiyle insanlarının samimiyetini ekrana yansıtan klibim, YouTube’da büyük bir ilgiyle karşılaştı. Bölge insanının sıcaklığını kısa film formatıyla işlediğimiz klip, izleyicilere Türk sinema tarihinin unutulmaz filmleri arasında yer alan Vizontele’yi çağrıştırdı. Yakalamak istediğimiz tam da böyle bir etkileşimdi” ifadelerinde bulundu.

Şarkının samimiyeti klibe yansıdı

“Eve Gel” (Wara Mole) parçasının müzik aşamasının klibe ilham kaynağı olduğunu belirten Güneş, “Eve Gel” parçasında etnik müzik anlayışıyla günümüzü harmanladık. Ritmi ve sözleriyle oldukça samimi bir parçaya dönüştü. Bu samimiyeti görüntülere yansıtma fikriyle yola çıktık. Dünü ve bugünü buluşturan bir yaklaşımla oldukça sıcak görüntüler yakaladık. Klip oyuncularını da bu yaklaşımla seçtik” dedi.

İzleyenler devam klibi istiyor

Yönetmenliğini Serhat Güldük’ün yaptığı klip, bölge coğrafyasından sıcak görüntüleriyle izleyenleri keyifli bir Mezopotamya turuna çıkarıyor. Güneş, “Yönetmenimizin de katkılarıyla eğlenceli, samimi bir klip hazırlamayı başardık. Beklentimizin çok üstünde bir sonuç aldık. İzleyenler klibi çok sevdi. Hatta devamı gelsin diye sosyal medya üzerinden mesaj yağmuruna tutulduk. Oldukça başarılı bir iş çıkarmanın mutluluğu içerisindeyiz” diye belirtti.

Kendini keşfetme yolculuğunun ulaştığı son nokta

Sözü ve müziği Ali Sezer’a, düzenlemesi Umut Sayıt’a ait olan Eve Gel (Wara Mole) şarkısının, ilkokul çağlarından başlayan kendini keşfetme yolculuğunun ulaştığı son nokta olduğunu vurgulayan Güneş, “Şarkımızın başarısı klibe de yansıdı. Devam eden yolculuğumuzda aynı samimi duygularla daha büyük başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

Nesrin Güneş kimdir?

İstanbul’da dünyaya gelen Nesrin Güneş, babasının dinlettiği eski bir radyo sayesinde müzikle tanıştı. Kendini keşfetme yolculuğu ilkokul zamanlarında öğretmeninin ısrarıyla başladı. İlerleyen zamanlarda ise Güneş, Ruhi Su Vakfı’nda müzik eğitimi aldı. 2014’te ise ilk albümü olan “Turna Avazı”nı müzikseverlerin beğenisine sundu.Türkülerin buğulu sesli sanatçısı, Türkiye’de ve yurt dışında yüzlerce konser aracılığıyla sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ