Demokrat Zafer

Kadın hastalıkları doğum uzmanına Altın Kalite Ödülü!

Son yılların en görkemli organizasyonlarından birisi olan Altın Kalite Ödül Töreni Hülya Yanıkdağ ve İlker Bekar tarafından İstanbul/Gayrettepe-Beşiktaş’da yer alan Dedeman Otel’de düzenlendi. Alanında başarılı iş insanları ve sanatçılarında yoğun katılımı ile organizasyon muhteşem geçti.Yaptığı bazı çalışmalar hamilelik sürecinde nasıl beslenmeli ve sağlıklı hamilelik sürecinde hastalarıyla iletişimi son derece güzel ve samimi olan Op.Dr Belma Dönertaş Antalya Memorial Hastanesinde görevini başarı ile yapmaktadır.

Bu harika organizasyonda Op.Dr Belma Dönertaş Kadın hastalıklarında bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalarla 4.Altın Kalite ödül töreninde “Yılın en iyi Kadın Hastalıkları doğum uzmanı” olarak ödülünü gecenin sunucuları Şenol İpek ve Özlem Yıldız’ın ellerinden aldı. Gece de Ünlü iletişim danışmanı Özgür Aras ödülünü alırken Yağız, Ayça, Yılmaz Morgül, Ersan Er gibi sanatçılar sahnede birer de şarkılarını söyledi ve ödüllerini aldı.

Gecenin sunucuları Şenol İpek ve Özlem Yıldız şıklıkları ile göz kamaştırırken Op.Dr Belma Dönertaş’da gecede giydiği elbisesi ile dikkatleri üzerine çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ