Demokrat Zafer

Eaton, İş Ortakları ve Partnerleri için Sanal Fuar Etkinliğine Ev Sahipliği Yapacak

Güç yönetim şirketi Eaton, 11-22 Ekim tarihlerinde İş Ortakları ve Partnerleri için Türkiye’de Sanal Fuar Etkinliği gerçekleştireceğini duyurdu.

Sanal Fuar Etkinliği, Eaton Elektrik Türkiye Ülke Müdürü Yılmaz Özcan’ın 9:30’daki açılış konuşması ile başlayacak.

Eaton düzenleyeceği bu sanal fuar ile, ziyaretçilerine insanların yaşamlarını iyileştirmek ve güç yönetimi teknolojileriyle çevreyi korumak için sunduğu ürün, çözüm ve teknolojiler hakkında daha fazla bilgi edinmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

EMEA dijital etkinlik programı kapsamında Türkiye, İspanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya’da gerçekleştirilecek etkinliklerden ilki Türkiye’de yapılacak.

Katılımın ücretsiz olacağı etkinlikte ziyaretçiler sanal fuar alanında bulunan standları ziyaret ederek, mevcut ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilecekleri teknik makalelere, broşürlere, videolara ve eğitim kayıtlarına ulaşabilecekler. Bu standlarda elektriksel güvenlik, güvenli tahliye, enerji verimliliği, IIOT gibi konuların yanı sıra Eaton’ın pazara yeni sunduğu 3S mini UPS ve Elektrikli Araç Şarj İstasyonlarına ait kaynaklarda sunulacak. Ayrıca her bir standda görev alacak mühendis ekibi, ziyaretçilerin soru ve ihtiyaçlarına cevap bulmalarına yardımcı olacaklar

Sanal Fuar Alanında bulunan Kongre Salonu’nda Eaton uzman ekibi tarafından düzenlenecek webinarlarda günümüz trend konuları ele alınarak, Eaton’ın sunduğu çözümler anlatılacak. Webinar sonlarında Toplantı Odasında düzenlenecek soru-cevap seanslarında katılımcılar ilgili konulardaki sorularını eğitmenlere yönlendirebilecekler.

Etkinlik Webinar Programı

11 Ekim 2021, Pazartesi – Konferans Salonu Programı

09:30 Açılış Konuşması – Eaton Elektrik Ülke Müdürü Yılmaz Özcan

10:00 Aşırı Gerilim Koruması – Alçak Gerilim Parafudrlar – Barış Akdoğan

11:00 Eaton ile Dijital Dönüşüm / easyE4 – Ulaş Cihangir

13:00 UPS Sistemlerinde Modülarite ve Ölçeklendirilebilirlik – Kerim Çelik

14:00 Elektrikli Araç Şarj İstasyonları – Artur Değirmenci

15:00 Kaçak (Artık) Akım Koruma Cihazları ve Seçim Kriterleri – Barış Akdoğan

16:00 UPS Sistemlerinde Güvenlik – Kerim Çelik

17:00 Güvenli ve Hızlı Tahliyenin Temelleri – Engin Apaydın

12 Ekim 2021, Salı – Konferans Salonu Programı

13:00 Eaton OG Hücre Çözümleri (Xiria and URING serisi) – Senemnur Dağlı

14:00 Eaton ile Dijital Dönüşüm / Smartwire-DT – Ulaş Cihangir

15:00 AG Pano Sistemlerinde Güvenlik – Zafer Budak

Katılımcılar, sanal fuar platformunda gezinirken yapacağı aktiviteler ile puan kazanarak Hazine Avı Yarışması kapsamında farklı sürpriz hediyeler kazanabilecekler.

Eaton Elektrik Türkiye Ülke Müdürü Yılmaz Özcan “Bilindiği üzere pandeminin etkisi ile uzun zamandır yüz yüze yaptığımız müşteri etkinliklerine ve müşteri ziyaretlerine ara verme durumunda kalmıştık. Bu süreçte müşterilerimizle iletişimimizi kopartmamak, yeni trendler, yeni çözümler, yeni teknolojiler hakkında bilgi vermek adına birçok dijital etkinliğe imza attık. Birçok webinar düzenledik ve bu webinarlarda bir araya geldik. Bunun son halkası olarak da 11–22 Ekim tarihleri arasında Eaton Sanal fuarını düzenliyoruz. Tüm İş ortaklarımızı ve partnerlerimizi etkiliğimize davet ediyoruz. “dedi.

Etkinliğe kayıt olmak için tıklayınız : Etkinlikler & Webinarlar (eaton.com)

Eaton Hakkında

Eaton’ın elektrik kısmı güç dağıtımı ve devre koruması; güç kalitesi, yedek güç ve enerji depolama; kontrol ve otomasyon; yaşam güvenliği ve emniyet; yapısal çözümler; zorlu ve tehlikeli ortam çözümlerinde bölgesel uygulama uzmanlığı ile global bir liderdir. Uçtan uca hizmetler, satış kanalları ve entegre bir dijital platform ile içgörüler sayesinde Eaton, endüstrilerde ve dünyada önemli olan her şeye güç vererek müşterilerin en kritik elektrik güç yönetimi sorunlarını çözmelerine yardımcı oluyor.

Eaton’ın misyonu, güç yönetimi teknolojileri ve hizmetlerini kullanarak yaşam kalitesini ve çevreyi iyileştirmektir. Müşterilerimizin elektrik, hidrolik ve mekanik gücü daha güvenli, daha verimli ve daha güvenilir bir şekilde yönetmesine yardımcı olan sürdürülebilir çözümler sunuyoruz. Eaton 2020 yılında 17,9 milyar dolar gelir elde etmiştir ve ürünlerimizi 175’ten fazla ülkedeki müşterilerimize satmaktayız. Bünyemizde yaklaşık 85.000 çalışan bulunuyor. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz www.eaton.com .

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ