Demokrat Zafer

Aleyna, dünyayı zorlamaya devam ediyor…

Aleyna Tilki’nin dünyaca ünlü DJ/Prodüktör Dillon Francis’le güçlerini birleştirdiği şarkısı ‘Real Love’ çıktı.

Her söylediği ve yaptığı olay olan ancak üretmekten vazgeçmeyen Aleyna Tilki, dünyanın en önemli müzik şirketlerinden Warner Music’le yurt dışı çalışmaları için anlaşmasının ardından yeni şarkısı “Real Love” yayınlandı.

Dünya çapında üç büyük müzik şirketin biri olan Warner Music’le bir albüm ve 4 single yapmak üzere anlaşan Aleyna Tilki , Amerikalı dünyaca ünlü dj/producer Dillon Francis’in yeni çıkan “Happy Machine” albümünde söylediği ‘Real Love’ şarkısının yayınlanmasıyla gündemin ilk sıralarına oturdu.

Dilon Francis’in geçtiğimiz haftalarda Beyond Wonderland festivali sahnesinde seyirci ile paylaştığı ve o geceden beri dünyanın her yerinden birçok müzikseverin merakla beklediği ‘Real Love’ adlı şarkı Aleyna Tilki ‘nin adını yurt dışında duyurduğu şarkısı oldu…

Aleyna Tilki, büyük bir üne sahip Dillon Francis’in house / pop ağırlıklı çıkan 8 şarkılık “Happy Machine” albümünün de yer alan tek Türk şarkıcısı oldu. ‘Real Love’ın Amerika’da ve Aleyna Tilki ‘nin isteği üzerine Eskişehir Sivrihisar Havacılık Merkezi’nde, 2. Dünya Savaşı’ndan kalma uçakların arasında 14 saatte çekilen, nefes kesici görüntüler ve dans koreografileri ile dolu video klibini Amerikalı yönetmen Jake Wagner çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ