Demokrat Zafer

ASHLEY JOY’DAN YEPYENİ BİR SERİ GÜN BOYU HACİMLİ VE DOLGUN GÖRÜNEN SAÇLAR ASHLEY JOY HACİM VEREN ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ

Saç bakımında daha iyisini isteyenler Ashley Joy’un yepyeni ürünlerini keşfetmeye devam ediyor. Ashley Joy’un en yeni ikilisi Hacim Veren Şampuan ve Hacim Veren Saç Kremi, saçlara ihtiyacı olan bakımı sunarak gün boyu daha dolgun ve ipeksi görünmelerini sağlıyor.

GÜN BOYU DAHA HACİMLİ VE PARLAK SAÇLAR

Ashley Joy Hacim Veren Şampuan, saçlarınıza ihtiyacı olan bakımı yaparak daha gür ve hacimli görünmelerini sağlıyor. Islak saç derisine uygulanan şampuan, içeriğindeki Bambu ekstraktı sayesinde saçlara elastikiyet kazandırırken, kafein ile saç tellerinin dolgunlaşmasını destekler. Ayrıca kinoa, agav özü ve aminoasit kompleksi ile saçlara kaybettiği hacmi geri verirken, biotin ile saçın kalitesini arttırarak daha parlak ve canlı görünmelerini destekliyor. Paraben içermeyen formülüyle dikkat çeken Ashley Joy Hacim Veren Şampuan, içeriğindeki at kestanesi sayesinde saç köklerine de ihtiyacı olan bakımı yapıyor.
Satış Fiyatı: 64,95 TL

SAÇLARI AĞIRLAŞTIRMAYAN HACİMLİ GÖRÜNÜM

Ashley Joy Hacim Veren Saç Kremi, taramayı kolaylaştırırken hacimli ve bakımlı saçlara kavuşmanızı destekliyor. Aminoasit kompleksi ile geliştirilmiş özel formülü sayesinde saçları ağırlaştırmadan çevresel faktörlere karşı gün boyu koruma sağlıyor. Bambu ekstraktı ile saça hacim kazandırırken içindeki lavanta ekstraktı ise saçlara ipeksi görünüm veriyor. İçeriğindeki jojoba saç tellerinin daha esnek ve dirençli olmasını sağlıyor. Paraben içermeyen formülüyle dikkat çeken Ashley Joy Hacim Veren Saç Kremi, saçları ağırlaştırmıyor ve onlara ihtiyacı olan nemi geri kazandırıyor.
Satış Fiyatı: 56,95 TL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ