Demokrat Zafer

Kendinizi iyi hissettirecek seçimler

Adını antik Hawaii dilinden alan Kaila Home Collection, yeni koleksiyonuyla bir evi yuva yapacak ve size, evinize iyi gelecek parçaları bir araya getirmiş. Sofra, banyo ve dekoratif aksesuar olarak üç kategoride ele alınan seride kendinizi mutlu hissettirecek tüm detaylar düşünülmüş.
Kaila, adını antik Hawaii dilinden almış, şık ve dekoratif anlamına geliyor. Seyahat tutkusundan yola çıkarak gözlemlediklerini ve deneyimlediklerini aynı potada eriten Kaila Home Collection markasının kurucusu Zeynep Özaktaş, eğitimi için yaptığı bir seyahat esnasında karşılaştığı ‘Home is Where Your Heart is’ yazan bir duvar panosundan ilham alarak markasını oluşturmuş. Bu cümlenin ona kendini iyi ve rahat hissettirdiğini ifade eden genç girişimci, evi ev yapanın içindeki detaylar olduğunu ve kalbimizin yansımalarının da bu detayları oluşturduğuna inanıyor.
Kaila Home Collection’ın koleksiyonu sofra, banyo ve dekoratif aksesuar olarak üçe ayrılıyor. Sofra koleksiyonu, Geisha yemek takımından oluşuyor. Dekoratif aksesuarlar kısmında mis kokulu mumlar ile Red Geisha ve Red Fantasy duvar tabakları karşımıza çıkıyor. Banyo koleksiyonu ise Wellness odaklı bir konsepte sahip. Uzun süren yorucu geçen bir günün sonunda sizi iyi hissettirecek ve rahatlatacak tüm detaylar düşünülerek tasarlanmış bu seride karşımıza heykelsi sabunlar, banyo tuzları, dondurma şeklindeki sabunlar ve hem sıcak hem de soğuk olarak kullanabileceğiniz eğlenceli desenlere sahip su torbaları yer alıyor.
Powder Daisy mum,hem modern ve şık bir evde hem de klasik stile sahip mekanlarda kolaylıkla kendine bir yer bulabilecek bir duruşa sahip. Geisha serisi zıt kültürlerin harmanıyla tasarlanmış. Tabağın üzerinde bulunan desen Japon kültürüne aitken, formu ise tamamen Avrupai bir stilde tasarlanmış.
“Aslında Kaila’yı kurmamın en temel amacı evi yuva yapma isteği. Koleksiyonumuzda yer alan parçaların günün telaşı arasında gözünüze takılınca sizi mutlu etmesi, uzun ve yorucu bir günden sonra eve geldiğinizde yaktığınız mis kokulu bir mumun sizi alıp bir yerlere götürmesi ya da rahatlatıcı bir banyo keyfine eşlik etme isteği beni böyle bir koleksiyon yaratmaya götürdü.” sözleriyle markasının hikayesine değinen Zeynep Özaktaş, kendini tek bir kültüre ait değil bütün dünya kültürlerine ait hissettiğinin de altını çiziyor.
“Bir evin içindeki detaylara insanın yüzünü güldüren bir dokunuşta bulunulduğu zaman, işte o noktada ev benim için yuvaya dönüşüyor.”
“Ben bir ortamın, bir evin, bir insanın enerjisi olduğuna inananlardanım. Antik Hawaii dili ise mistik, iyileştirici ve yüksek bir enerjiye sahip. Logomuzdaki mor rengi hem zenginliği hem de yaratıcılığı, asilliği, duygusallığı, ihtişamı ve bereketi temsil eder. Enerjisel anlamda ise tepe çakrasının rengi olması sebebi ile asilliği, dengeyi, kendine güveni, sakinleştirici ve dinlendirici duyguları temsil eder. Evlerinizi böyle güzel enerjiler ile donatmak istediğimiz için bu rengi ve ismi tercih ettik.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ