Demokrat Zafer

DOĞANIN SANATSAL BİR DİLLE İFADE EDİLDİĞİ KOLEKSİYONLAR…

Sektöre artı değer katan, doğaya saygılı çözümler üreten Yurtbay Seramik, özgün ve iddialı koleksiyonlarıyla yaşam alanlarında varlığını ortaya koyuyor.

Yurtbay’ın sırlı granit koleksiyonları arasında yer alan, göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çeken Larix ve Moonlight serileri, yaşamın her alanında estetik çözümler sunuyor.

SICAK VE SAMİMİ

“Doğadan Sanata” mottosuyla yola çıkan Yurtbay’ın Larix Serisi; Fildişi, Kahve, Füme ve Kemik olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile mekânlarda yerini alıyor. Ahşap görüntüsüyle mekânlara sıcaklık duygusu kazandıran seri, doğanın bir parçası olan insana özel duygular veriyor. Hijyen koşullarını üst seviyede sağlayan, kolay temizlenebilen ve 20X120cm özel ebatlara sahip olan koleksiyon uzun süre dayanıklılığa da sahip.

SIRADIŞI VE TREND

Parlak yüzeyi ile siyahın değişmeyen gücünü yansıtan Moonlight Serisi, 60X60cm ve 60X120cm olmak üzere iki farklı ebat seçeneğiyle sektöre çözümler sunuyor. Birçok alanda kullanıma imkân tanıyan seri, farklı koleksiyonlarla kombin edildiğinde sınırsız tasarımlara  ‘zemin’ oluşturuyor. Siyahın karizmatik tavrını güçlü tarzıyla sunan Moonlight Serisi, mekânla olan bağınızı güçlendiriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ