Demokrat Zafer

GÜRSULU GENÇLER İÇİN AVRUPA IŞIĞI

Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası’yla, gençlerin geleceklerine ışık oluyor.

Gürsulu gençlerin çağın sunduğu imkanlar ışığında, dünya çapında bir vizyonla geleceklerine yön vermelerini sağlamak amacıyla önemli hizmetler sunan Gürsu Belediyesi, kendi bünyesinde hizmet veren Eurodesk Temas Noktasıyla gençleri bilinçlendiriyor.

Gürsu’da bulunan liselerde yapılan tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları kapsamında, Gürsu İMKB Anadolu Lisesi’nde 350 gence Avrupa Birliği programları ve projeleri hakkında bilgiler sunuldu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gençlerimizin gelişimi için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerimizin Avrupa faaliyetlerine katılımlarını sağlamaya yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz. Yerelde Avrupa Birliği fırsatlarını gençlerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemizin gençlerimize yönelik Avrupa Birliği fonlarından yararlanmalarını sağlayan projelerimizle de gençlerimiz için imkanları genişletme çalışmalarımıza heyecanla devam ediyoruz” dedi.

Gürsu Kent Meydanı’nda kurulan stantta da, ilçede yaşayan gençler, Avrupa Birliği programları ve projeleri hakkında bilgilendirildi. Konuya ilişkin detaylı bilgi Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası’ndan alınabilmekte.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ