Demokrat Zafer

YILDIRIMLI ÇOCUKLARA YAZ-KIŞ SPOR İMKÂNI

YILMAZ: “SPORU TABANA YAYMAK, GENÇLERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIKLI VE DİNAMİK BİR HAYATA KAVUŞMALARINI SAĞLAMAK İÇİN SPORTİF HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ. “

Bursa- Yıldırım Belediyesi çocukların okul dışında kalan zamanlarını verimli değerlendirebilmeleri ve sportif becerilerini artırabilmeleri amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Yaz Spor Okulları’nda 15 bin çocuğu sporla buluşturan Yıldırım Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte Kış Spor Okulları’nı hizmete aldı. Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde gerçekleştirilen kurslara, 4-13 yaş aralığındaki çocuklar katılım sağlayabilecek. 5 Haziran 2022’ye kadar devam edecek Kış Spor Okulları’nda, karate, masa tenisi, taekwondo, cimnastik, yüzme, tenis, basketbol, futbol, voleybol, kick boks, badminton, güreş, boks ve satranç olmak üzere 14 farklı branşta eğitimler verilecek. Çocuklar, alanında deneyimli spor antrenörleri eşliğinde istedikleri branşta spor yapma imkânı bulurken, kendilerini hem zihinsel hem de bedensel olarak geliştirebilecek. Eğitimler hafta içi ve hafta sonu olmak üzere Sinandede Çocuk Cimnastik Merkezi, Yunus Emre Spor Kompleksi, Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi ile Erikli Yüzme Havuzu ve Umurbey Yüzme Havuzu’nda gerçekleştiriliyor. 

DİSİPLİN, ÖZGÜVEN, TAKIM RUHU…

Kış Spor Okulları’nda çocukların disiplin ve özgüvenin yanı sıra, takım ruhunu öğrendiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak; sporu tabana yaymak, gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlıklı ve dinamik bir hayata kavuşmalarını sağlamak için sportif hizmetlerimize devam ediyoruz.  Yıldırım’ın gelecekteki şampiyonlarını keşfetmek ve evlatlarımızı spora teşvik etmek amacıyla kış spor okullarımızda yeni dönem başladı. Kurslarımız temiz, düzenli ve hijyenik ortamlarda alanında deneyimli eğitmenlerin gözetiminde gerçekleştiriliyor. Ben tüm çocuklarımızı kış spor okullarımıza davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ