Demokrat Zafer

ÇİFTÇİLERE MADDİ DESTEK DEĞİL MANEVİ DESTEK!

İznik Akköy’de meyve sebze alımları tüm hızıyla devam ediyor. Pandemi sürecinde ekim ve dikim işlerine aralıksız devam eden çiftçiler üretiyor.

Üretilen Meyve sebzeler ülkemizin her bölgesine komisyoncular vasıtası ile tüketici ile buluşturuluyor. Bursa İznik ilçesi Akköy’de  ithalat ve ihracat alımı komisyoncu Suat Ateş ile köy meydanında gerçekleştirmektedir.

Meyve sebze Fiyatları ise 20.09 2021 günü alım listesi: Domates 3tl ile 3,5 tl Sivri biber 5-6 tl siyah mişel üzüm ise 5tl fasulye 5tl ile 10 tl arası nektarın ve şeftali 4-6 tl arası kabak 2-2,5 arası komisyoncuların belirledikleri fiyatlar

Köy halkından üretici Sinan ve kadir Çetin kardeşlerin vermiş oldukları bilgiler ise” 2021 yılında yetiştirdiğimiz bütün ürünlerden para kazandık.

Allah bereket versin sabahtan akşama kadar her gün tarlamıza ilçemize gidip gelmemiz için 2000tl Mazot harcıyoruz bunun yanında Gübre, ilaç işçilik(yevmiye) gibi giderlerimizi de eklerseniz hesabını sizler yapın her gün giyim ve kuşamımız bu Çalışmaz isek aç kalırız zenginler sonra ne yiyecek bizler üreteceğiz sosyal faaliyetlerimiz yok ancak yakınımızın bir düğünü olursa müzik dinliyoruz düğünlerde olmasa köylüler bir arada olamayacağız tatilimiz yok yağışlı havalarda biraz istirat edip dinlene biliyoruz.

Bizlere devletimiz ’den maddi destek verilmesin bizlerin desteğe değil Mazot, ilaç, gübre, Tarımsal sulamada Elektrik fiyatları zamlanmayıp ucuzlatılsın ürünümüz bol verimli ve kaliteli ürün yetiştirelim tüketicilerimiz de ucuz meyve ve sebze yesinler “dediler

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ