Demokrat Zafer

Oklarla Dans’ film ekibi Bursa’da

Oklarla Dans aksiyon filmi ekibi Türkiye turu kapsamında Bursa’ya geldi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Mustafa Şahin’in üstlendiği Oklarla Dans filmi ekibinin Türkiye turundaki son durağı Bursa oldu. Kadrosunda Tuncay Akça, Ayşen İnci, Erkan Ufak ve Wilma Elles gibi oyuncuların yer aldığı ‘Oklarla Dans’ film ekibi Bursa’ya gelerek filmin tanıtımını yaptılar.
Oklarla Dans filmi Yapımcı ve Yönetmeni Mustafa Şahin gazetemize özel açıklamalarda bulunurken “Oklarla dans bir aksiyon filmi olacak. Altyapısı beş yıl sürdü. Altı ülkede ve 18 şehirde çekimlerini gerçekleştireceğiz.

Dört filmlik bir seri olacak. Çekimlere bir ay içerisinde başlayacağız. Dövüş sahneleri için savunma sporlarında Türkiye ve Avrupa’dan önemli hocalarla çalışıyoruz. Filmimizde Hababam Sınıfı’nda ‘Bacaksız’ karakterini oynayan oyuncu Tuncay Akça’nın yanı sıra pek çok değerli isim bulunuyor. Şu ana kadar 54 il gezdik. Bu gezilerimizde ülkemize hem projemizi hem de oyuncularımızı tanıtmayı amaçladık. Bütün illerde halkımızın ilgi alakası ile karşılaştık” dedi.


Menajer ve Organizatör Fuat Canımkurbey Oklarla Dans filminin çekim hazırlıklarının sürdüğünü belirtirken “Oklarla Dans projesini uluslararası bir proje olmasından dolayı Bursa’mızın tanıtılması için MÜZSAN Federasyonuna getirerek işbirliği oluşturduk. Bu film serisi uluslararası arenada da yer alacak. Oralarda Bursa’mızın isminin duyulması ve tanıtılması için çaba sarf ediyoruz. Her şey Bursa için” ifadelerini kullandı.


Oklarla Dans filmi oyuncularından Tuncay Akça ise “Bu proje uzun soluklu ve büyük bütçeli bir proje. Altı ülkede çekimler yapılacak. Şimdiye kadar pek çok yer dolaştık. Son durağımız Bursa oldu. Yakın zamanda çekimler başlayacak. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ