Demokrat Zafer

Türkiye’nin yıldız sporcuları MAC Stars’ta buluştu

Türkiye’nin lider spor kulübü MAC, 13 farklı branştan 18 sporcuyla kurduğu MAC Stars takımını tanıttı. Uluslararası arenada başarılara imza atan millilere verdiği destek kapsamında birçok proje hayata geçirecek olan MAC, herkese hareket etmek için ilham vermeyi hedefliyor

Türkiye’nin en büyük spor kulübü zinciri MAC, sporun yıldızlarını MAC Stars takımında buluşturdu. 13 farklı branştan 18 milli sporcuyla kurulan MAC Stars, lansman filmi ile birlikte tanıtıldı. 10 yılı aşkın süredir toplamda 98 kulübüyle sporu herkes için erişilebilir kılmayı amaçlayan MAC, Türkiye’nin en başarılı sporcularından oluşturduğu MAC Stars’la daha geniş kitlelere sporu sevdirmek için birçok projeye imza atacak. Sümeyye Boyacı, Viktoria Zeynep Güneş ve Ahmet Örken gibi Olimpiyat sporcularının yer aldığı MAC Stars’ta branşlarında Avrupa şampiyonu ve birçok başarıya imza atan isimler yer alıyor.

Zihnen, ruhen ve fiziken daha iyi bir yaşam için çalışıyoruz

MAC CEO’su Can İkinci, ”Kurulduğumuz günden bu yana MAC olarak amacımız, daha fazla kişiyi spora teşvik ederek, sporu bir yaşam tarzı haline getirmelerine katkıda bulunmak. Bu amaç doğrultusunda Türkiye’nin her biri kendi alanında yıldızlaşan sporcularından oluşan MAC Stars’ı hayata geçirdik. Burada bizimle çalışıyor ve bize ilham veriyorlar. Her biri kendi branşında milli formayı gururla taşıyan ve ülkemize başarıyla temsil eden 18 sporcumuzla birçok projeyi hayata geçireceğiz. Sporcularımız ülkemizi tüm turnuvalarda başarıyla temsil ederken, bizimle birlikte de zihnen, ruhen ve fiziken daha iyi bir yaşam için tüm toplumu daha çok spor yapmaya teşvik edecek. MAC olarak ülkemizde sporu bir kültür haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kendimizi güçlü ve star gibi hissediyoruz

MAC Stars ekibinde yer alan Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonu eskrimci Deniz Selin Ünlüdağ, ”Gücüme daha da güç katıp, MAC Stars ile hedeflerime bir adım daha yaklaşacağım” derken, milli basketbolcu Bahar Çağlar da ”Bu güzel oluşumda yer almak ve MAC Stars’ın bir parçası olmak çok keyifli” ifadelerini kullandı. Basketbolcu Hasan Efe Uzun ise ”Her zaman, her yerde mücadeleye çok daha fazla hazır olacağımı hissediyorum” sözlerini sarf ederken, milli pentatloncu Sıdal Aslan, ”Kendimi çok güçlü ve bir star gibi hissediyorum”, milli tekvandocu İkra Kayır da ”Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum ve çok heyecanlıyım” dedi.

İşte MAC Stars ekibi:

SPORCU BRANŞI
Ahmet Örken Bisiklet
Bahar Çağlar Basketbol
Berdan Bozkurt Futbol
Buse Kayacan Voleybol
Çiğdem Gülgeç Tütüncü Triatlon
Dora Derinler Yelken
Deniz Selin Ünlüdağ Eskrim
Emre Boydak Snowboard
Emircan Şenkalaycı Motokros
Hasan Efe Uzun Basketbol
İkra Kayır Tekvando
Murat Bostancı Ralli
Murat Köle Yüzme
Murat Yenipazar Voleybol
Sıdal Aslan Pentatlon
Sarp Bulut Kiteboard
Sümeyye Boyacı Yüzme
Viktoria Zeynep Güneş Yüzme

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ